IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предстоящи IPO

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предстоящи IPO

UMG имат няколко портала нюз...спорт искат да правят нови портали и електронна медия затова сабират пари чрез борсата. 710 000 акции по един лв.

Коментар

• Предстоящи IPO

И аз се позамислих за Транскард...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Предстоящи IPO

Ами напиши я. Идеята е чудесна. На мен ми е интересно и каква е ситуацията с Транскард.
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Предстоящи IPO

Уважаеми колеги предстоят продажби чрез БФБ на новосформирани публечни дружества.
          Би било добре ако обменим мнения за тези дружества в случаи че имате подобни мисли като мен
          Благодаря за вашите мнения. Аз лично имам информация за Уеб медия груп
        Working...
        X