IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Във връзка Съвета на директорите от 02.10.2006 год. и публикация в Държавен вестник бр. 87/27.10.2006 год., относно увеличаване на капитала на Топливо АД-София /TOPL/, Ви уведомяваме за следното:
    - брой акции преди увеличението: 4 333 928;
    - броят на издадените права: 4 333 928;
    - броят акции, предложени за записване: 1 083 482 .;
    - съотношение между издадените права и новите акции: право/акции: 1/0.25;
    - всяко лице може да запише най-малко 1 нова акция и най-много такъв брой акции, който е равен на броя на придобитите и/или притежавани от него права, умножен по 0.25 при закръгляне към по-голямото число;
    - присвоеният борсов код на издадените права: R2TOPL;
    - номинална стойност: 1.00 лв.;
    - емисионна стойност: 9.00 лв.;
    - Конкретните дати за търговия на правата, записване на акции и аукциона по чл. 112б, ал 7 ще бъдат посочени допълнително, след публикуване на съобщението в централен ежедневник;
    - борсов член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала: ИП Авал Ин АД;
    - Банка, в която да бъде открита набирателна сметка: ТБ Булбанк АД-клон София.
    - Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 7 дни след датата на обнародване на съобщението за увеличението на капитала в Държавен вестник, или към 03.11.2006 год. /петък/;
    - Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 01.11.2006 год. /сряда/.

Коментар

• Още не е обявено

Коментар

• Някой знае ли коя ще бъде последната дата, която ще даде право на участие в увеличението на капитала? Както и от къде могат да се следят публикациите на съобщенията в Д.В. /имам предвид обобщена информация, иначе е ясно токъде/?

Предварително Благодаря!

Коментар

• Няма каквито и да е "фундаментални" причини, а само някои "Радини вълнения" . Обемите, които минават, са съвсем маргинални. Пазарът трябва да свикне с новите височини и следващата седмица пътят нагоре продължава.

Коментар

• Някой може ли да каже защо днес се бяга от Топливо. Има ли някакви фундаментални причини.

Коментар

• Е, ти пък какво искаш, само нагоре. Нека си починем малко тук и след отчета тръгваме пак към 16!

Коментар

• Ко стаа?Що пада?

Коментар

• Какче, засега пазара е на твоя страна...

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                    Каката, твоят рев ми се вижда малко фалшив да ти кажа. Поправиме ако греша, но все ми се струва, че само ти защити един посредник, за който е обществена тайна връзките които поддържаше с т.нар. рънъри. Та в тази връзка искам да ти кажа, че никак не ти е подходяща ролята на радетел за справедливост, която си си избрала.
                    А що се отнася до Боби75, колега, дружествата са динамични организации. Днес е едно, утре друго. То и Уигън допреди 10 години ритаха в 23 английска дивизия, а днес са във Висшата лига.
                    Съжалявам, грешиш. Никога не съм защитавала рънърски посредници.
                    Вярно е, че понякога малко попрекалявам с "рева", но пак подчертавам, че развитието на цената, обемите и новините около TOPL е много интересно съвпадение.

Коментар

• На мен на "наговаряне" ми прилича създалата се истерична ситуация!!!

Коментар

• Въпреки всичко,убеден съм че някои хора имаха предварителна информация.Мисля ,че тука има наговаряне!!!

Коментар

• Каката, твоят рев ми се вижда малко фалшив да ти кажа. Поправиме ако греша, но все ми се струва, че само ти защити един посредник, за който е обществена тайна връзките които поддържаше с т.нар. рънъри. Та в тази връзка искам да ти кажа, че никак не ти е подходяща ролята на радетел за справедливост, която си си избрала.
                          А що се отнася до Боби75, колега, дружествата са динамични организации. Днес е едно, утре друго. То и Уигън допреди 10 години ритаха в 23 английска дивизия, а днес са във Висшата лига.

Коментар

• Първоначално изпратено от "какатаТия отчети дето ми ги буташ с оная работа са си такива вече няколко месеца, как пък чак преди две седмици ги видяхте?
                            [b
                            И много интересно как 10 години досега бяха едни и същи и хоп за 3-4 месеца стана чудо?[/b]
                            Ей това ми хареса. Ама как така верно 10 години не ги оцениха тез компании, а пък сега хоп и за 2 седмици станаха любими

Коментар

• Първоначално изпратено от каката
                              .....Толкова миришете, че направо не знам как се траете!
                              Е не чак като HDPAT и MOST, но както се казва - всяка жаба да си знае гьола!
                              Какво е това черногледство за MOSTS и HDPAT,

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                                Каката, кога ще прочетем нещо позитивно от теб? На липсата на батко ли се дължи това твое вечно черногледство? Ти следиш ли изобщо позицията или си говориш наезуст? Защо не разгледаш няколко отчета на дружеството и не сметнеш 5-6 съотношения? Тогава може да намериш отговори на въпросите, които явно те притесняват.
                                Абе, пич нещо много взех да не ви уйдисвам като не се пускам на всеки!
                                Тия отчети дето ми ги буташ с оная работа са си такива вече няколко месеца, как пък чак преди две седмици ги видяхте?
                                И много интересно как 10 години досега бяха едни и същи и хоп за 3-4 месеца стана чудо?
                                Първо се прехвърляха насам-натам едни акции, после едни хора дето бяха наредили няколко десетки Т на 10,50-11,00 изведнъж почнаха да ги трият и как за 2 седмици цената на (уж ликвидно дружество) вдигна 40% и как след цялата патаклама изведнъж на Синергона им скимна да вдигат капитала...
                                Явно са решили да дадат едно рамо на БФБ за вдигане на имиджа на капиталовия пазар в BG (като продадат 20% от дружеството на половин цена - по ваши оценки)!
                                Толкова миришете, че направо не знам как се траете!
                                Е не чак като HDPAT и MOST, но както се казва - всяка жаба да си знае гьола!

Коментар

Working...
                                X