Първоначално изпратено от Борис
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топливо АД (TOPL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alexandarЗдравейте клеги,
Някой може ли да обясни как точно ще протече аукциона на 29.
Интересувам се как ще се подават и удовлетворяват поръчките през COBOS.
Благодаря, предварително
Обикновенно не стигат до нас
УспехМненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХосеА на мен ми е интересно дали ще се изпълни предположението ми че целят 25% фри флот и качване на компанията на официален сегмент А (при мажоритара си - Синергон)
Днешната продажба сваля дела им до 76,63% (след увеличението ако запишат непродадените си права) Ако съм прав им остава да продадат още 90 000 акции или 360 000 права, което е нищо за апетита по позицията. Ама може и да не съм прав.
Да се надяваме и на изненадващо добра печалба в края на годината, както бат Бедо днес изненада с печалбата на Синергон
Коментар
-
La Costa, не си ме разбрал правилно. ( Възможно е и аз да не съм се изказал точно де :-) )
Мисълта ми беше, че дори аукциона за незаписаните права не възпира интереса на купувачите.
Според мен акцията ще се търгува по настоящите цени до аукциона. А след него за няколко борсови сесии ще стигне 17-18лв. След годишния отчет цените вече ще са други :-)
Коментар
-
Тук вече няма да се съглася с аналгина:
1. Значимите играчи по тази позиция са наясно, че няма да има повече голямо и евтино предлагане на права, нито пък на акции.
2. Не ми се вижда да има кой знае какво търсене по позицията през последните дни, като изключим прехвърлянето на днешните големи пакети, което очевидно беше уговорено.
3. 18-20 лева са напълно достижима цел, но едва след като излязат и новите акции, и отчета за 2006 г., т. е. едва февруари месец.
Коментар
Коментар