IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Борис
    Под 1,40-1,50 май няма да има, щото си мисля че и акцията може да пробие 15 лв. в понеделник след новината за толкова малко права. Някой хора по-долу се надяваха на 2,8 млн. броя
    Май прогнозата ми става все по реална. Ето че чукнахме 15 и предлагането става все по-тънко. Мисля че който иска по-едър пакет ще се хвърли на правата.

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar
      Здравейте клеги,

Някой може ли да обясни как точно ще протече аукциона на 29.
      Интересувам се как ще се подават и удовлетворяват поръчките през COBOS.

Благодаря, предварително
      Значи на 29.11.06 сутринта на съответния код на правата на Топливо в 9.00 ще се появи съответния брой незаписани права. След което ние почваме да пускаме поръчки които не забравяйте че не се отменят защото 50 лв. глоба - освен ако не сте се объркали нещо примерно да сте пуснали 7.00 лв. цена на едно право както се получи ония ден. След това малко преди да свърши се сията се появяват хищниците и почват да се надцакват ако имат интереси разбира се. В 13.00 сесията приклщчва правата се изсипват и който се закачи записва който не купува направо акции . Та това е в най груб вид . Всичко протича както и при купуването на акции само където в след края на сесията бройката незаписани права се изсипва на купувачите като се почне от най - високата към най - ниската цена та до където стигнат.
      Обикновенно не стигат до нас
      Успех
      Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Здравейте клеги,

Някой може ли да обясни как точно ще протече аукциона на 29.
        Интересувам се как ще се подават и удовлетворяват поръчките през COBOS.

Благодаря, предварително

Коментар

• е чак толкова няма да са, мисля че ще се уредим на левче.. трябва да има премия за чакането на акциите...

Коментар

• Под 1,40-1,50 май няма да има, щото си мисля че и акцията може да пробие 15 лв. в понеделник след новината за толкова малко права. Някой хора по-долу се надяваха на 2,8 млн. броя

Коментар

• На мажоритаря навярно му трябват кеш- парета, така че ще се наредя за евтини права! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                А на мен ми е интересно дали ще се изпълни предположението ми че целят 25% фри флот и качване на компанията на официален сегмент А (при мажоритара си - Синергон)
                Днешната продажба сваля дела им до 76,63% (след увеличението ако запишат непродадените си права) Ако съм прав им остава да продадат още 90 000 акции или 360 000 права, което е нищо за апетита по позицията. Ама може и да не съм прав.
                552 000 права за търга. Признайте че бройките от мажоритара са близко до моята цифра. Сега остава да позная че това е края на продажбите и че ще го качат на официален сегмент А.
                Да се надяваме и на изненадващо добра печалба в края на годината, както бат Бедо днес изненада с печалбата на Синергон

Коментар

• Vuprosut e dali shte mojem da se snabdim s evtini prava!Az si mislq che nqma da ima golqm broi prava na aukciona i cena shte byde mejdu 1.3 i 1.5

Коментар

• Поне още няколко дни можем да се надяваме на права на аукциона. На мен лично все по-малко ми се вярва, но да видим.
                    Аз доста сериозен пакет насъбрах, но с радост ще купя още няколко хиляди права на по-ниски цени.

Коментар

• Rioma purvo se informirai za deistvitelnoto sustoqnie na drujestvoto!!! V stroitelniq sektor, i po-to4no prodajbata na stroitelni materiali tova e moje Toplivo e edin ot liderite!!!Tui 4e si zapazi spekulativnite komentari

Коментар

• мислете! за Топливо като за тромава структура в пазара(като баба ми която тръгва да си продава зарзавата). Има двор и екстри, но не мисли! Питайте кой и какво работи в Топливо. На мен ми стана тъжно :-(

Коментар

• Чуйте гласа на бачкаторите! За тях Топливо е държавно предприятие!!! Управлението не е в ред(както едно време в държавните предпиятия е) МИСЛЕТЕ!!!! Ако имате нужда от инфо' питайте конкретно на адрес ...

Коментар

• La Costa, не си ме разбрал правилно. ( Възможно е и аз да не съм се изказал точно де :-) )
                            Мисълта ми беше, че дори аукциона за незаписаните права не възпира интереса на купувачите.
                            Според мен акцията ще се търгува по настоящите цени до аукциона. А след него за няколко борсови сесии ще стигне 17-18лв. След годишния отчет цените вече ще са други :-)

Коментар

• Тук вече няма да се съглася с аналгина:
                              1. Значимите играчи по тази позиция са наясно, че няма да има повече голямо и евтино предлагане на права, нито пък на акции.
                              2. Не ми се вижда да има кой знае какво търсене по позицията през последните дни, като изключим прехвърлянето на днешните големи пакети, което очевидно беше уговорено.
                              3. 18-20 лева са напълно достижима цел, но едва след като излязат и новите акции, и отчета за 2006 г., т. е. едва февруари месец.

Коментар

• Ами смятайте, щом при сегашното положение, когато някои все още таят надежди за евтини права от аукциона, има такова търсене по позицията, какво ще стане след аукциона. Моите прогнози са за 17-18 лв. още до 15 декември.

Коментар

Working...
                                X