IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Az su6to pritejavam akcii ama nali se se6tate 4e prodajbite na briketi i tem podobni za otoplenie e mnogo nisko v momenta zaradi toploto vreme.I ostava samo stroitelstvoto(ne 4e e zle)
    6te ima izsipvaniq i moje bi 4ak sled izlizaneto na novite akcii 6te se radvame na raztej
    Uspeh na vsi4ki investitori po vsqka edna poziciq

Коментар

• Първоначално изпратено от Activia05
      Имайте предвид , че само поземлените имоти на Топливо АД са цяло състояние.
      Така например по баланс дружеството разполага с 382 056 кв.м. в южната част на Варна-р.Христо Ботев. Новият градоустройствен план акцентира върху изграждането на жилищни квартали от двете страни на Варненско езеро. Към момента цената на земята в района на Топливо АД- клон Варна е 100 евро/кв.м. При тази цена само земята на дружеството във Варна струва 74.5 млн лева. При 5 417 410 бр.акции само земята на дружеството във Варна формира 13.75 лв/акция. .. Погледнете всички активи на Топливо АД и вижте потенциала за растеж....
      Днешната сделка за Вамо потвърждава информацията от поста ти. В отчетите на повечето дружества, включително и Топливо, недвижимите им имоти въобще не са преоценяни последните години. Затова е реално акциите да се търгуват при Р/BV от 2,5-3. Което за Топливо прави в пъти повече от сегашната цена на акция.
      Ама ще го оцени пазара, нека излезат новите акции и да стане още по-ликвидно, а след това ни чакат отчети, качване на официален пазар, дивидент и т.н.

Автора има акции в Топливо!

Коментар

• а защо не помислиш за строителния сектор.маи това хубаво време води до доста по-големи продажби на строителни материали в сравнение с някоя студена зима.а ние знаем с какво търгува основно topl

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
          аз пък много се радвам когато паникьорчетата продават
          щото колокото повече паникьорчета продадат, толкова по-стабилно ще върви после акцията по пътя си нагоре, който мисля че ще се утвърди след две седмици покрай годишния отчет
          да го видим този годишен отчет - с това топло време някой помисли ли колко неща не са продадени и за колко други стоки търсенето е намаляло.

Коментар

• Е това е работа))

Коментар

• Аз пък, на всяко временно дъно си пълня кротичко.... до двайстака все ще съм на далавера...

Коментар

• аз пък много се радвам когато паникьорчетата продават
                щото колокото повече паникьорчета продадат, толкова по-стабилно ще върви после акцията по пътя си нагоре, който мисля че ще се утвърди след две седмици покрай годишния отчет

Коментар

• аха. кажи на паникьорите спокойно и ще скочат в езерото
                  пък и ТОПЛ трябва да покоригира малко

Коментар

• На мен ми е спокойно тука, а ако минат с метлата, както май се е случвало, ще ми е още по-спокойно .

Коментар

• Спокойно бе, не се шашкайте толкоз, нема страшно, дружеството е 6 после може да сьжалевате, че сте ги продали Спокойствието му е майката, нема страшно. Мисла Тва не е надуто като Моста примерно

Коментар

• HOOOOOLD

Коментар

• Kak e паникьори, продавате ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от T.
                            Здравейте,

На някой появихали се новите акции от увеличението в Кобоса?

Мерси
                            До края на месеца ще ги имаш. Споко.

Коментар

• Здравейте,

На някой появихали се новите акции от увеличението в Кобоса?

Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Activia05
                                Имайте предвид , че само поземлените имоти на Топливо АД са цяло състояние.
                                Така например по баланс дружеството разполага с 382 056 кв.м. в южната част на Варна-р.Христо Ботев. Новият градоустройствен план акцентира върху изграждането на жилищни квартали от двете страни на Варненско езеро. Към момента цената на земята в района на Топливо АД- клон Варна е 100 евро/кв.м. При тази цена само земята на дружеството във Варна струва 74.5 млн лева. При 5 417 410 бр.акции само земята на дружеството във Варна формира 13.75 лв/акция. .. Погледнете всички активи на Топливо АД и вижте потенциала за растеж....
                                Много интересна информация , Активия. Можеш ли да публикуваш директен линк към файла в който са описани детайлно недвижимите имоти на Топлово АД? Мерси.

Коментар

Working...
                                X