IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хосе
    Акциите на Топлило съставляват 55% от портфолиото на автора
    Хосе, явно и по това си приличаме - и двамата яко сме злоупотребили с Топливо още през ноември. Дано ни носи още много радости!

Коментар

• катеренето на Топл вече ми обяснява оняденшното изригване на Газ
      явно възможността за влизане в Софикс и попадане в полезрението на Биохим е много мощен дразнител
      като правя някой изчисления, ако АБН амро прави теглата в сертификата си спрямо капитализациите на дружествата ще им трябват към 25 000 акции ТОПЛ, мисля че това лесно ще ни отведе на 28-30 лв.

Не е препоръка за покупко продажба. Акциите на Топлило съставляват 55% от портфолиото на автора

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
        Първоначално изпратено от aaz
        Ще даде ли някой прогноза за ниво на консолидация.....,че .....все си мисля дали няма да върне и доколко....Цял ден Елана вдигат един пакет от 2000 за селл и все по-нагоре го качват....
        Те май не искат да го продават
        aaz написа:
        амиии май си промениха таргета....,след като продаваха под 23.....,ееех къде спах като беше под 18.....,ами сум толкова мизерно тук ...,че ме е яд сега....

Коментар

• Ще се включи. Щом Капман пълнят го очаквайте тук в най-скоро време.

Коментар

• Оооо,Курти, ако Пепи и тук се включи....утре още толкова си купувам))))зарежи ги Гьобелс,Гьоринг....не са си използвали енергията в правилната посока)))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
              Първоначално изпратено от Батя
              Нещо чувам ви притеснява че купували кобоси. Абе момчета, над 50% от фондовете търгуват през кобос, още не сте ли го разбрали това.
              уффф, пак обиди...ами аз като съм кобос, не съм ли човек, дето мисли)))))Хич не те разбрах....кво му е лошото на интереса от таз търговска платформа
              Лошо няма,просто този интерес е най-лесно манипулируем от субекти като Пепи,Трапера и подобни,на които и Гьобелс би могъл да завиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                Нещо чувам ви притеснява че купували кобоси. Абе момчета, над 50% от фондовете търгуват през кобос, още не сте ли го разбрали това.
                уффф, пак обиди...ами аз като съм кобос, не съм ли човек, дето мисли)))))Хич не те разбрах....кво му е лошото на интереса от таз търговска платформа

Коментар

Именно, а мога и още сега да звънна на ИП-тата си да купят за мен нещо от тяхно име и ще се възхищавате как ИП-тата са се наредили, ама няма да е така

Коментар

Глупости! Абсолютно всички търгуват пррез кобоси. Питай ветара той ЗНАЕ.
                    ПС: Не е препоръка някой фонд, ако не търгува през кобос да започне да го прави. хахахах

Коментар

• Нещо чувам ви притеснява че купували кобоси. Абе момчета, над 50% от фондовете търгуват през кобос, още не сте ли го разбрали това.

Коментар

• Първоначално изпратено от aaz
                        Ще даде ли някой прогноза за ниво на консолидация.....,че .....все си мисля дали няма да върне и доколко....Цял ден Елана вдигат един пакет от 2000 за селл и все по-нагоре го качват....
                        Те май не искат да го продават
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Я кога се чуда на колко да продам, слагам сичко на 30%, ама виж на Елана не смея да давам съвет, да ме не погнат от КФН

Коментар

• Ще даде ли някой прогноза за ниво на консолидация.....,че .....все си мисля дали няма да върне и доколко....Цял ден Елана вдигат един пакет от 2000 за селл и все по-нагоре го качват....

Коментар

• Не е хубаво човек сам да се хвали, но предположението ми се сбъдна едно към едно. Това е от 20.11.2006 в същата тази тема

Първоначално изпратено от аналгина
                              Най-интересното по позицията е свързано с намерението на мажоритаря да го превърне в един от сините чипове на борсата. Това е от ясно по-ясно с увеличаването на free float-a и изкарването на яве на реалните резултати, които с всеки следващ отчет стават все по-привлекателни. Като се замисля какви дружества се търгуват с P/Bv от 2-3 и на горе вече се чудя до къде може да стигне Топливо в рамките на 3-4 месеца, при положение, че тук сме под 1-ца. 20лв. ми е най-песиместичната прогноза, а се надявам на цени около 25лв.
                              Сега вече си мисля, че и по-дългосрочната ми прогноза, а именно за цени от 35-40лв. до края на годината, ще се сбъдне!
                              Успех на всички!!!

Коментар

• Нещо не се връзва-липсват т.нар. институционалните инвеститори.Купувачи са главно кобоси и тва, коетозад тях, въпреки прекрасния фундамент и потенциал за разтеж дори в трицифрени стойностти в средносрочен план.

Коментар

Working...
                                X