Първоначално изпратено от Хосе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топливо АД (TOPL)
Collapse
X
-
катеренето на Топл вече ми обяснява оняденшното изригване на Газ
явно възможността за влизане в Софикс и попадане в полезрението на Биохим е много мощен дразнител
като правя някой изчисления, ако АБН амро прави теглата в сертификата си спрямо капитализациите на дружествата ще им трябват към 25 000 акции ТОПЛ, мисля че това лесно ще ни отведе на 28-30 лв.
Не е препоръка за покупко продажба. Акциите на Топлило съставляват 55% от портфолиото на автора
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от aazЩе даде ли някой прогноза за ниво на консолидация.....,че .....все си мисля дали няма да върне и доколко....Цял ден Елана вдигат един пакет от 2000 за селл и все по-нагоре го качват....
амиии май си промениха таргета....,след като продаваха под 23.....,ееех къде спах като беше под 18.....,ами сум толкова мизерно тук ...,че ме е яд сега....
Коментар
-
Anton Chigurh
Ще се включи. Щом Капман пълнят го очаквайте тук в най-скоро време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от БатяНещо чувам ви притеснява че купували кобоси. Абе момчета, над 50% от фондовете търгуват през кобос, още не сте ли го разбрали това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяНещо чувам ви притеснява че купували кобоси. Абе момчета, над 50% от фондовете търгуват през кобос, още не сте ли го разбрали това.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от БатяНещо чувам ви притеснява че купували кобоси. Абе момчета, над 50% от фондовете търгуват през кобос, още не сте ли го разбрали това.
Коментар
-
Anton Chigurh
ПС: Не е препоръка някой фонд, ако не търгува през кобос да започне да го прави. хахахах
Коментар
-
Не е хубаво човек сам да се хвали, но предположението ми се сбъдна едно към едно. Това е от 20.11.2006 в същата тази тема
Първоначално изпратено от аналгинаНай-интересното по позицията е свързано с намерението на мажоритаря да го превърне в един от сините чипове на борсата. Това е от ясно по-ясно с увеличаването на free float-a и изкарването на яве на реалните резултати, които с всеки следващ отчет стават все по-привлекателни. Като се замисля какви дружества се търгуват с P/Bv от 2-3 и на горе вече се чудя до къде може да стигне Топливо в рамките на 3-4 месеца, при положение, че тук сме под 1-ца. 20лв. ми е най-песиместичната прогноза, а се надявам на цени около 25лв.
Успех на всички!!!
Коментар
Коментар