If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
:-)
Да ви е честито, фактът - чужденци, задокеански, панамски :-)
--------------
Хънтли Оувърсийз Трейдинг Корпорейшън-Панама е придобило акции от капитала на:
- Елма АД-Троян /ELMA/;
- Брой акции, обект на сделката: 495 745;
- Процент от капитала, обект на сделката: 24.79%;
- Пряко участие в капитала след прехвърлянето: 24.79%;
- Участие в капитала чрез свързани лица: 0.00%;
- Общо участие в капитала след прехвърлянето: 24.79%;
- Дата на прехвърлянето в ЦД: 05.02.2008 год.
;-)
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
:-)
Сандокан,пак ви докарва чужд инвеститор, а вие пак плачете.:-)
И стига сте го нарочвали ,човека:-) Той не прави нищо по-различно от това което прави държаваа с БМФ на Маршалските острови :-), а Митал с Кремиковци, нищо по-различно ...:-)
а за гугле маниаците ,айде намерете тази компания, подсказвам - задокеанска (Overseas) е :-)
Huntley Overseas Trading Corporation
;-)
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
nevermind
06 февруари
Елма АД-Троян - Последен ден за закупуване на акции с право на глас в общото събрание.
Този похват много ми прилича на това , каквото стана в едно друго дружество , в което мажоритар е същият човек , който има участие и тук.
Дано да не е така .
интересно защо не пишат къде е регистрирана - ако е в Панама - няма да има съмнение кой е човека
За Сандокан ли става въпрос
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Този похват много ми прилича на това , каквото стана в едно друго дружество , в което мажоритар е същият човек , който има участие и тук.
Дано да не е така .
интересно защо не пишат къде е регистрирана - ако е в Панама - няма да има съмнение кой е човека
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Дано да не е така .
най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
Коментар