If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бе,Боби75,вярно че така пише в ISQ-то на ХХ.Апък аз реших,че се е нарекла така,защото това съчетание на хромозоми,определящи пола на човек,е женското съчетание - грешка,извинявам се,Мони!
Важното е да има последователна дивидентна политика
а като нарастне печалбата ще нарастне и дивидента
Поне демонстрират желание да делят с миноритарите, така че БРАВО!
Здравко,мисля,че ХХ е приятелка,а не приятел и въпроса и е по-скоро иронично-риторичен.Простете,ако не съм разбрал правилно и съм засегнал някой!А можете ли да ми кажете вашето мнение по следният въпрос:
Доколкото знам,Елма АД притежава доста голям процент от капитала на М+С,защо тогава повишаването на цената на това дружество не изтласка и цената на Елма нагоре?
XX"X", приятелю, толкова е печалбата, толкова раздават.
Ето виж Петрол - дивидент 0.0066/акция, КТИ Съединение - 0.005/акция...
Дивидентната политика на всяко дружество обслужва неговите конкретни цели и си има своите специфични аргументи.
Относно разходите, повечето ИП привеждат дивидентите по подсметките на своите клиенти без такса (или с минимална такава). Така че не се притеснявай.
Че е смешка, смешка е - дивидент 0.01лв, при дружество което работи. А за миналата година знаеш ли колко беше дивидента- ... 0.01лв. Така че смешката се повтаря, ама май има и нещо друго, което само г-н Банев знае.
Коментар