IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елма АД (56E / ELMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти направо си ги изтискал тези 200 акции.

Коментар

• Stiskah 200 broja polovin godina i gi prodadoh predi sedmica. Osven da pija edno pitie, kakvo drugo moga da napravaj?

Коментар

• Гледайте ,да не пропуснете следващият екшън!

Коментар

• Какво може да се случи, срутване към 3 лева - опит за подкрепа от един посредник и наново по пързалката. Прекалено дървена е тази банева компанийка.

Коментар

• Приятелю Здравко, ако взема да гръмна, може да станеш и Нездравко
            Иначе и аз ако бях пропуснал 40% като тебе щеше да ме е яд ама кво да праиш, пазар дето се вика. Та не знам на кого викаш балък, ще видим утре какво ще се случи с цената.

Коментар

• zdravko da te predopredia ako ne si zabeliazal do sega, 4e bi4ite investitori na BFB sa dosta 4uvstvitelni 4ove6ki su6testva i mnogo trudno priemat kakvoto i da bilo protivopolojno mnenie

Коментар

• Бомбажа, не се пали, че да не гръмниш от прегряване.

3 - те ми коментара едва ли са в графата "спам".
                Но поне знам на кой б...к съм си продал акциите.

Без лошо чувство, приятелю!
                На всекиго може да се случи да направи лоша инвестиция....

Успех по-нататък!

Коментар

• Моята любима позиция.

Коментар

• Здравко Пуснато на: 17:17:32 ч. | 01.11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Когато цената беше 1.90, поне някаква печалбица имаше...
                    Колега, като не ти харесва дружеството продай утре до два кинта ако искаш, повярвай ми ще се намерят купувачи, вместо цял следобед да пълниш форума със спам. Или си продал на вече на два кинта и се изяздаш последните седмици. А иначе да не са луди хората да показват печалба сега, като след три месеца ще платят 50% по-малко данък, мисля че това си беше съвсем резонно и очаквано.

Коментар

• А някакво инфо за купувача на пакетите по около 11К в средата на миналия месец? Струва ми се, че някой целенасочено вкара около 100 хил. лв.

Коментар

• Когато цената беше 1.90, поне някаква печалбица имаше...

Коментар

• Първоначално изпратено от ela ma
                          Отчетът много ли е зле?
                          много е добър.... за цена 1.90 е направо перфектен

Коментар

• Отчетът много ли е зле?

Коментар

• Тази стратегия на БФБ върши работа, напук на всички теоретични постановки и правила. Кофтито е, ако за миг се разсееш и изтървеш конкретната врътка. Тогава можеш да си изгориш наистина лошо...

Коментар

• zdravko, ne se kahuri te pove4eto investitori na BFB karat s tvoiata strategia

Коментар

Working...
                                X