IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елма АД (56E / ELMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде сега отново към тройката !!!!

Коментар

• В счетоводстото всичло може

Коментар

• aha, намалява със сигурност. няма как като имаш официална загуба да не ти падне счетоводната

Коментар

• Торанага, ти пишеш откровени неистини. Ще отречеш ли, че счетоводното стойност намалява?

Коментар

• ela ma, 4estno kazano - bedna ti e fantaziata kak se prawi ot4et. Li4no az prawi i moga da ti kaja 4e zakonite dawat goliama swoboda na deistwie..

Uspeh ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga
              Interessno e da se zabeleje 4e vapreki zagubata, s4etowodnata stoinost se poka4va
              Това къде го видя? След 6-месечния отчет не беше ли 7,44 лв.?

Коментар

• s4etowodnata stoinost e 7,29!!! sled "ofizialna" zaguba. Interessno e da se zabeleje 4e vapreki zagubata, s4etowodnata stoinost se poka4va :-)

Vseki sam da si napravi izvodite....

Mooiat target e s4etowodnata stoinost do kraia na 2007. A kolko li 6te bade tia togawa??

Коментар

• Тук шансовете са за нагоре !

Коментар

• Били, вземи се стегни малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Именно
                      Бах....колко акции има туй дружество....за пръв път виждам публично дружество с нула акции в отчетите......

Някой да ме светне моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                        Като се разприказвахте за тая Елма, та успяхте да ми възбудите любопитството. Но като видях кой е един от големите акционери (вероятно и мажоритар чрез свързани и подставени лица) ми се изпари всякакво желание да се занимавам с това дружество. Видите ли някъде АКБ и Николайчо Банев - бегайте надалече!
                        По принцип и аз така, но виж какво стана с полимери колега...

Коментар

• Като се разприказвахте за тая Елма, та успяхте да ми възбудите любопитството. Но като видях кой е един от големите акционери (вероятно и мажоритар чрез свързани и подставени лица) ми се изпари всякакво желание да се занимавам с това дружество. Видите ли някъде АКБ и Николайчо Банев - бегайте надалече!
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Мога да ви пожелая само да не ви затисне лавината предизвикана от господин Банев докато си кара ските на Беклемето.

Коментар

• haha, q poznaj ot 3pyti.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                                Debnete pri 8 stotinki zaguba na akciq i vlo6ava6ti se pokazateli
                                е не е толко зле де

Коментар

Working...
                                X