IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елма АД (56E / ELMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Югоизточна европейска търговска компания 6.66% 56 826
    Елма електромотори 28.35% 241 922
    АКБ - Компания за инвестиции и сигурност 10.08% 86 000
    Костенец-ХХИ АД 13.36% 114 000
    АКБ - Актив 18.16% 155 000
    ДФ Стандарт Инвестмънт Високодоходен Фонд 5.18% 344 408

Това е разпечатка на структурата на акционерния капитал на ELMA от Инвестора.
    Кой всъщност е мажоритар тука?
    най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• СД на Елма ще може да увеличава капитала до 20 млн. лв.
      (ELMA)
      11.07.2007 17:04

На проведеното на 6 юли общо събрание на акционерите на Елма АД-Троян е променен уставът на дружеството. Според промяната Съветът на директорите може да увеличава капитала в размер до 20 млн. лв., съобщава БФБ.

Акционерите също са решили да не разпределят дивидент за 2006 г. Елма АД приключи изминалата година със загуба от 1.98 млн. лв. спрямо печалба от 59 хил. лв. за 2005 г.

Нека припомним, че Елма отчете печалба от 23 хил. лв. за първото тримесечие, или с хиляда лева по-висока от преди година.

Общите приходи обаче се понижиха за периода с 28%, до 2.79 млн. лв., при 3.9 млн. лв. за тримесечието на 2006 г.

Основният капитал на компанията е 2 млн. лв., а собственият в края на март е 12.74 млн. лв.

Елма Електромотори АД и АКБ - Актив АД притежават по 28.35 и 19.23% от капитала на дружеството, докато Костенец – ХХИ - 13.36 на сто.

Днес се изтъргуваха 614 акции на средна цена от 4.51 лв.

Коментар

• Spokoino..
        Ne savetvam nikoi ni6to..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ku4eto
          4akai,4akai...
          dotogava moje i da izleze novinata.....,
          koqto nqkoi hora ve4e znaem !
          Абе какво стана с новината?

Коментар

• Haresva mi kak razsajdava6 ! Ne kazvam dali si prav ili ne,
            no opredeleno ima6 dosta ob6to s materiala !!! Spoluka !

Коментар

• Ku4eto

Za6to ''mnogo'' predi nov i naiven e v kavi4ki...?
              Mislja che ako njakoj e poluchil vytreshna informacija, ne bi trygnal da ja razglasjava publichno, bi si kupil akcii i bi se pokril. Vsichko ostanalo e detinski naivno, (az imam sladoled a pyk vie ne, nana nanana) ta i za tova ne samo nov, a "mnogo" nov. Ili pyk go pravish taka, za da izglejdash kato nov, a vsystnost si opitno staro kuche (v dobrija smisyl na dumata) i izobsto ne si nov - v tozi sluchaj kavichkite sa za prenosnija (protivopolojnija) smisyl na dumata. Razbiraj go kakto iskash ) Narochno e napisano taka...

Коментар

• Za6to ''mnogo'' predi nov i naiven e v kavi4ki...?

Коментар

• val2

едва ли има новина , най - вероятно някой има интерес да продава на тези нива
                  Mislja che si prav. Verno che drujestvoto e podceneno i ima potencial, no mi se struva che s tozi menidjmynt, njakak si nemoje da go razgyrne. Az dnes izljazoh ot pozicijata - na 4.73 bjah dovolen. Ne mi se riskuvashe da stoja poveche, ako izleze dobyr otchet moje i pak da vljaza, no pri tezi niva bez podkrepjasti finansovi danni ne mi se riskuva. Moe mnenie, moje i da gresha.

Ne e preporyka za pokupko prodajba !

Ku4eto

4akai,4akai...
                  dotogava moje i da izleze novinata.....,
                  koqto nqkoi hora ve4e znaem !
                  ... a tova domashno jivotno mislja che e malko arogantno i moje bi e dobre da vnimava s takiva postingi, toku vij si otneslo njakoja globa.
                  (Ti ili si njakoj kojto pishe s 2 razlichni nika, ili "mnogo" nov i naiven)

Uspeh na vsichki !

Коментар

• Tozi,koito 6te kupuva na tezi niva ima interes,
                    a tozi,koito prodava edva li....!

Коментар

• едва ли има новина , най - вероятно някой има интерес да продава на тези нива

Коментар

• не е ли Банев мажоритар тук?

Коментар

• Поредният пример за търговия с вътрешно инфо, айде сега да залагаме каква ще бъде новината и кога ще излезе?

Коментар

• Според мен тук някой е "видял" предварително отчета за q2, иначе не се сещам какво друго би породило този интерес - изведнъж, иначе че е евтино дружеството е без спор

Коментар

• Po4ivai,po4ivai...
                              Az 6te po4ivam na moreto !

Коментар

• Май е време за малка почивка!
                                А?
                                Какво ще кажете?

Коментар

Working...
                                X