IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук стана страшно, отиваме кам 5.00

Коментар

• Импе, а ти какво си се редил измежду тези "получовеци"???
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Днес отново бях в ЦКБ и отново трябваше да чакам около 18 минути, докато ми дойде редът.
        Не бързайте да се радвате, че бамката има клиенти - всички до един бяха хъхряци !!! Един бял нямаше !!! А какво може да прави един въшлив чернокрак в бамка, ако не да тегли потребителски кредит? После профуква парите и изчезва - ходи го търси, ако си нямаш работа из виетнамските общежития, дето на един адрес живеят средно по 238 броя получовеци, които постоянно се сменят.

Може ли да имате доверие на бамка, раздаваща с лека ръка кинтите си на подобни полусъщества? Аз не !!!

(Не мислете, че става дума за проява на расизъм от моя страна - на пазарът в съседство има поне 10-тина цигани, които въртят търговийка и то сериозно - от години - кой магазинче, кой сергийка... Ако бях видял някой от тях в бамката, хич нямаше да реагирам така, но "клиентите" не бяха цигани, а мангали - от същите тия, дето отказват да работят и карат само на кражби и на помощи.)
        That's resist!

Коментар

• Днес отново бях в ЦКБ и отново трябваше да чакам около 18 минути, докато ми дойде редът.
          Не бързайте да се радвате, че бамката има клиенти - всички до един бяха хъхряци !!! Един бял нямаше !!! А какво може да прави един въшлив чернокрак в бамка, ако не да тегли потребителски кредит? После профуква парите и изчезва - ходи го търси, ако си нямаш работа из виетнамските общежития, дето на един адрес живеят средно по 238 броя получовеци, които постоянно се сменят.

Може ли да имате доверие на бамка, раздаваща с лека ръка кинтите си на подобни полусъщества? Аз не !!!

(Не мислете, че става дума за проява на расизъм от моя страна - на пазарът в съседство има поне 10-тина цигани, които въртят търговийка и то сериозно - от години - кой магазинче, кой сергийка... Ако бях видял някой от тях в бамката, хич нямаше да реагирам така, но "клиентите" не бяха цигани, а мангали - от същите тия, дето отказват да работят и карат само на кражби и на помощи.)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ама като почнат едни необосновани с нищо изказвания на псевдоразбирачи -"Банката била създадена да обслужва интересите на Химимпорт". Банката е "Централна кооперативна банка" и е създадена да обслужва кооперативните съюзи още отпреди 89 г., а по времето на Стоян Александров си беше направо "държава в държавата".

Коментар

• и защо банките са вода,да не би да имат такива инструменти,като западните си колеги,та те са опериращи на развит пазари,а нашите на развиващ се пазар.И като цяло след тия високи лихви дали няма да си вдигнат активите(парите отиват в депозити).

не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от S600AMG
                последното нещо, което трябва да има човек в момента са БАНКИ! А особенно такива, които се ползват за евтин ресурс на майката хептем! Тази банка е гола вода и ако не е МАМА..............
                Рано или късно този балон ще гръмне и аз съм сигурен, че у нас вече има сериозни проблеми с кредитирането. Шефовете на ПИБ са като холивудски звезди вече, през 2 часа интервюта къде ли не.
                ЦКБ го оставам без коментар, понеже тази банка е най-измислената от всички у нас и е създадена само с една единствена цел.
                Не е препоръка
                За сведение - Банката е създадена преди близо 18 години. Явно тогава си бил в .................

Коментар

• последното нещо, което трябва да има човек в момента са БАНКИ! А особенно такива, които се ползват за евтин ресурс на майката хептем! Тази банка е гола вода и ако не е МАМА..............
                  Рано или късно този балон ще гръмне и аз съм сигурен, че у нас вече има сериозни проблеми с кредитирането. Шефовете на ПИБ са като холивудски звезди вече, през 2 часа интервюта къде ли не.
                  ЦКБ го оставам без коментар, понеже тази банка е най-измислената от всички у нас и е създадена само с една единствена цел.
                  Не е препоръка

Коментар

• На мен не ми е ясно кой е ? ... ще ме светнеш ли ?

Коментар

• e koe ne mu e qsnoto koi e majoritaren sobstvenik na Chimimport???
                      pak li tursite pod vola tele!???

mnogo dobre znaete, zashto e izbran Lichtenstein za registracionen domizil na majoritarq!

Коментар

• 130 им продават и свалят цената

Коментар

• 116 днес правят леки покупки на нива 6.30-6.50

Коментар

• Първоначално изпратено от JPMorgan
                            Първоначално изпратено от Valuator
                            Вероятно си доста млад и за част от нещата, за които говоря, нямаш и идея колко неочаквани са били, когато са се случили

Зная, че в момента Microsoft не е най-голямата компания капитализация - но припомням този случай, защото само преди 20 години нямаше Windows и почти никой не възприемаше Microsoft като сериозна компания Когато преди 7-8 години изпревари GE и стана първа по пазарна капитализация беше истинска изненада

Също така по повод на Petro China и китайските банки ще ти кажа, че преди 10 години никой не си е представял, че в рамките само на 10 години ще задминат по пазарна капитализацията и потенциал американските корпорации За 40-50 или дори 100 години да, но за 10

Разбира се, не смятам, че точно ЦКБ и ТИМ са с потенциал за подобни подвизи, но думата ми беше, че реалността много често опровергава и изненадва традиоционно мослещите
                            Защо толкова подценявате, Химимпорт, при все, че никой не може да посочи, кой е мажоритарният му собственик

А един колега искаше да го командироват пред онзи офис в Лихтенщайн!
                            „Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
                            DPA 12.09.11

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                              Вероятно си доста млад и за част от нещата, за които говоря, нямаш и идея колко неочаквани са били, когато са се случили

Зная, че в момента Microsoft не е най-голямата компания капитализация - но припомням този случай, защото само преди 20 години нямаше Windows и почти никой не възприемаше Microsoft като сериозна компания Когато преди 7-8 години изпревари GE и стана първа по пазарна капитализация беше истинска изненада

Също така по повод на Petro China и китайските банки ще ти кажа, че преди 10 години никой не си е представял, че в рамките само на 10 години ще задминат по пазарна капитализацията и потенциал американските корпорации За 40-50 или дори 100 години да, но за 10

Разбира се, не смятам, че точно ЦКБ и ТИМ са с потенциал за подобни подвизи, но думата ми беше, че реалността много често опровергава и изненадва традиоционно мослещите
                              Защо толкова подценявате, Химимпорт, при все, че никой не може да посочи, кой е мажоритарният му собственик

Коментар

• Вероятно си доста млад и за част от нещата, за които говоря, нямаш и идея колко неочаквани са били, когато са се случили

Зная, че в момента Microsoft не е най-голямата компания по пазарна капитализация, но припомням този случай, защото само преди 20 години нямаше Windows и почти никой не възприемаше Microsoft като сериозна компания Когато преди 7-8 години изпревари GE и стана първа по пазарна капитализация беше истинска изненада

Коментар

X