Кво стана с ЦКБ?Нямя купувачи!Кво се стреснаха всички и бягат от банките като опарени?Някое компетентно мнение?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Имаш грешка друже.Макар да съм отдавна във форума пиша сравнително рядко и никога не налагам мнинието си, а съм отворен за дискусия.Ако си толкова отдавна в ЦКБ откогато пишеш за нея то тази позиция ти се е отблагодарила пребогато.Поздравления за което.
В момента, обаче мисля, че пазара предлага доста добри и според мен по-доходоносни алтернативи.
По-малко нерви и по-успешна търговия.
Коментар
-
Майна, ако си в банковия сектор нали се сещаш, че да отдаваш ключово значение на обслужването на данъчната администрация например за развитието на банка от първа група с активи над 1 BLN BGN е леко елементарно.
А иначе за вълчия пазар си прав.Профитата от Райфайзен прогнозират, че 2/3 от банките в ЦИЕ ще изчезнат от хоризонта до 5 години.Ако искат да ги има тогава трябва да се развиват 3 пъти по бързо.Не казвам, че ще фалират, обаче а ще бъдат погълнати.Цена от 4* P/BV за изкупуване може да се роди в главата на болни мозъци.
Ако искаш тъй като знам, че си фен на цигарените дружества от Пловдив можем на следващото ОСА на PLOBT да си поспорим по темата.
Един безплатен съвет-излез от ССВ и скачай на IHLBL на текущите нива.Приемам благодарности в края на годината.
Коментар
-
Прав си донякъде Neo, обаче пренебрегваш няколко основни момента при срвнението на трите банки , а те се
1. Доверие към мажоритарите!!
2. Технологичното ниво на услугите предлагани от трите банки!
3. Възвращаемоста на активите....)))))) / !! Познай какво ще стане, ако на RXB някой им вземе обслужването на местните бюджети, а на BRIB митниците.......ЦКБ оцелява и се развива сама на вълчи пазар./
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
Коментар