IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кво стана с ЦКБ?Нямя купувачи!Кво се стреснаха всички и бягат от банките като опарени?Някое компетентно мнение?!

Коментар

• Ami,moje Kova4ki da e sledva6tiq...znae li 4ovek v BG kakvo moje da ti se slu4i?S tezi izmisleni biznesmeni s "4esten" i "prozra4en" biznes..

Коментар

• A сега какво ще говорим за ЦКБ след случилото се нещастие с Кюлев.
        Мисля,че ще има раздвижване и при двете банки и то двупосочно , точно време за увеличение на броя.

Коментар

• Имаш грешка друже.Макар да съм отдавна във форума пиша сравнително рядко и никога не налагам мнинието си, а съм отворен за дискусия.Ако си толкова отдавна в ЦКБ откогато пишеш за нея то тази позиция ти се е отблагодарила пребогато.Поздравления за което.
          В момента, обаче мисля, че пазара предлага доста добри и според мен по-доходоносни алтернативи.
          По-малко нерви и по-успешна търговия.

Коментар

• Сигурен съм , че neo e по-компетентен от мен . Дразни ме ролята на гуру в която се опитва да се вживява

Коментар

• А изкуственото дишане на ЕМКА съм го правил в диапазона 8-9 лева . Сега като гледам - диша сама.

Коментар

• xkm, neo определено не е глупак и бих те посъветвала да обърнеш внимание на това, което казва. ;-)

Коментар

• Един малко по-известен поет е казал :"... и с глупците не спори..."

Коментар

• Друже нервен ми изглеждаш малко, а?Що не бегаш да правиш изкуствено дишане на ЕМКА?
                    Както е казал поета за такива като теб

Нещастник, седи дома-чети Шок.

Коментар

• Такива геерални заключения могат ли да се базират само на шестмесечен отчет ? Аз съм сигурен , че и многознайкото "NEO" знае отговора...

Коментар

• Майна, ако си в банковия сектор нали се сещаш, че да отдаваш ключово значение на обслужването на данъчната администрация например за развитието на банка от първа група с активи над 1 BLN BGN е леко елементарно.
                        А иначе за вълчия пазар си прав.Профитата от Райфайзен прогнозират, че 2/3 от банките в ЦИЕ ще изчезнат от хоризонта до 5 години.Ако искат да ги има тогава трябва да се развиват 3 пъти по бързо.Не казвам, че ще фалират, обаче а ще бъдат погълнати.Цена от 4* P/BV за изкупуване може да се роди в главата на болни мозъци.
                        Ако искаш тъй като знам, че си фен на цигарените дружества от Пловдив можем на следващото ОСА на PLOBT да си поспорим по темата.
                        Един безплатен съвет-излез от ССВ и скачай на IHLBL на текущите нива.Приемам благодарности в края на годината.

Коментар

• Кофти съвпадение на инфото за ЦКБ и общия тренд . Доколкото си спомням някои купуваха доста още преди да излезе инфото за увеличението, т.е.още около 6,5 .

Коментар

• Пропускаш да си свалиш розовите очила.

Коментар

• А и като се има в предвид переспективата ЦКБ да придобие дела на Общината в Общинска Банка,едва ли цената след увеличението ще падне под 6лв.
                              Чудно ми е защо няма купувачи?Да не пропускам нещо?

Коментар

• Прав си донякъде Neo, обаче пренебрегваш няколко основни момента при срвнението на трите банки , а те се
                                1. Доверие към мажоритарите!!
                                2. Технологичното ниво на услугите предлагани от трите банки!
                                3. Възвращаемоста на активите....)))))) / !! Познай какво ще стане, ако на RXB някой им вземе обслужването на местните бюджети, а на BRIB митниците.......ЦКБ оцелява и се развива сама на вълчи пазар./
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X