Не се 'педали' щом ще направиш пари от увеличението.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Защо пък ПЕДАЛИТЕ????
Колега тези така наречени от теб педали си знаят работата, и едва ли ще допуснат грешка с IPO-тo и с увеличението на капитала на банката. И не разбирам, защо ги виниш за това, че възнамеряват да използват парите от IPO-тo за увеличение на капитала на CCB
Това е инвестиционен форум и не мога да разбера, защо модераторите допускат подобни изказвания!!!!!
Коментар
-
От тук на кирилица аз съм в чужбина http://crack.free.bg/bg/
От тук на кирилица И аз съм в чужбина http://crack.free.bg/bg/
Коментар
-
Ами пишете си на маинунски , това е неуважение към българския език, чак се чудя какво толкова много подскачате на една нормана забележка......явно въпросът опира до куртурата.
На въпроса за увеличението на капитала на ЦКБ.
Инвестиционния ми посредник каза че още не е излязло решението на Общото събрание в Държавен вестник и по тази причина няма допълнително инфо.
Срокове не намерих и на обявленията в сайта на борсата и в сайта на ЦКБ.
Ако някои може да даде инфо от съдебните регистри.........поне решението би трябвало да е вписано в фирменото дело.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Мисля, че е време да прекратите споровете. just a trader ясно обясни, че няма възможност да ползва кирилица. Разбира се, че иначе е за предпочитане да пишем на кирилица, но ако в момента по някаква причина човека няма възможност - простено му е.
Нека насочим вниманието си към темата, а именно - CCB.
Коментар
-
Значи! Ако не ти харесва - можеш да си потърсиш друг форум, кадето пишещите ще ти ходят по капризите.
Важна е информацията в поста, а не на каква азбука е! Разбери го това !
Информацията е пари, а не азбуката и!
Прекрати дебатите по въпроса, излишно е да пълним темата с несъществени приказки!
Коментар
-
Марков, прекрати моментално морализаторските излияния в темата или си отвори нова специално по въпроса!
Ние в тази тема се интересуваме от ЦКБ и парите които ще направим/загубим от нея и "5 пари не даваме" за кирилица, кирливица, латиница и прочие азбуки. Азбуката на парите е само една, независимо в каква валута са деноминирани!
Ако имаш да кажеш нещо по темата за ЦКБ- давай!Ще ти бъдем благодарни, иначе - шшшшшшшшшшт!
Коментар
Коментар