IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При мен е същото , като продавам по малко....Но сега изводът е ,че ДЗИ- банк(конкуренцията) отпада и ....само ЦКБ - остава на такава цена и с такава ликвидност.....
    Как не съм проумял това по-рано...., като ще ми избоде очите.....
    освен това нали освободените пари от ДЗИ- банк трябва да отидат някъде....а най-добре е пак банка....

Коментар

• Първоначално изпратено от aaz
      имам чувството, че тези акции никога няма да ги продам....
      Никога е силна дума но и аз ги държа вече поне 3 години и само редовно участвам в увеличението на капитала и ако е така и за в бъдеще няма смисъл от продаване.

Някои да знае защо скочиха толкова рязко днес, няква новина ли има?
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• имам чувството, че тези акции никога няма да ги продам....

Коментар

• като си толкова уверен кажи какъв профит очакваш оттук нагоре и в какъв срок...., че имам малко кеш за допълване....., защото точно се чудех дали да не излизам вече от тук....

Коментар

• Купувай и не питай - "вервай ми"...

Коментар

• Каква ли е причината за този интерес?Нали скоро ще излизат новите акции(кога ли ще стане това) и броят им ще се увеличи с 50%?!

Коментар

• emisia

Решения от заседание на КФН от 29.11.2006 г
                .....
                11. Вписа последваща емисия акции на “Централна кооперативна банка” АД, гр. София в резултат на увеличението на капитала на дружеството от 48 507 186 лв. на 72 760 779 лв. чрез издаване на нови 24 253 593 броя нови, обикновени акции с номинална и емисионна стойност от 1 лв. всяка.
                ....

Коментар

• Еми така е, като се доверявам на Инвестора.....

Коментар

• Решението на СГС за вписване на увеличението на капитала е от 30.10.2006 г., а съобщението на БФБ е с дата 02.11.2006 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
                      Вероятно в някои от дните до края на седмицата ще да е, щото иначе не биха надули цената така по спешност, поне моята теория е такава
                      И как ще стане тая работа, като увеличението още не е вписано в съда?

Коментар

• Вероятно в някои от дните до края на седмицата ще да е, щото иначе не биха надули цената така по спешност, поне моята теория е такава

Коментар

• кога ги очаквате новите акции?

Коментар

• Новите акции въобще няма да свалят цената. Те отдавна са калкулирани. Просто дружеството е добро и е осъдено на успех. Не са му нужни някакви бомбастични новини за петпроцентен ръст на ден.

Друг е въпросът, че развитието през последните два месеца беше по-добро от очакванията ми

Коментар

• рано е още за това надуване бре, къде се засилиха всички, ами като излязат новите акции, като залеят пазара, кво ще правим? то ясно, че банките дето купуват днес като диви затова и дигат цената, че наближава да излизат новите акции и от високо се пада по-малко, не е както е поговорката.

Коментар

• Повишението ме радва но да попитам да е излязла някоя новина по позицията която не съм чул?
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X