тук минаха добри пакети....?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Благодаря за отговора. В такъв случай, каква е разликата между ССВ и, да кажем, HIKA и CENHL, при които делителят бе съответно 4 и някъде около 12, и съответно акциите се увеличиха в същия порядък?
Thanx in advance!
Първоначално изпратено от afterdБихте ли ми обяснили какво се променя в цената/броя на акциите на ССВ вследствие на промяна на делителя:
"ще бъде извършена корекция в делителя на дружеството в индексите BG40 и SOFIX, като за търговската сесия от 12.07.2007 г. му се присвоява стойност от 1.034400948991"
Коментар
-
Бихте ли ми обяснили какво се променя в цената/броя на акциите на ССВ вследствие на промяна на делителя:
"ще бъде извършена корекция в делителя на дружеството в индексите BG40 и SOFIX, като за търговската сесия от 12.07.2007 г. му се присвоява стойност от 1.034400948991"
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoshitoПървоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от MoshitoТова е доста добра новина за акционерите, крайно време беше да спрат емисиите по номинал и да защитят старите си акционери. В случая мисля, че са ги консултирали големите им западни акционери.
Коментар
-
Здравейте. От две седмици съм на БФБ и имам следния въпрос (лесен за вас):
Бихте ли ми обяснили какво се променя в цената/броя на акциите на ССВ вследствие на промяна на делителя:
При HIKA делителят бе кръгло число (4) и там стойността на акцията се делеше на 4, а броят им се умножаваше по 4, но при HIKA увеличението на капитала бе със собствени средства.
Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от StephПървоначално изпратено от afterdman_united, решението за увеличението е взето на 29.06.2007. Точните параметри са определени вчера. Така че проблем не виждам...
Логически е пълна безсмислица, но юридически може да се хванат за текста!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoshitoПървоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от MoshitoТова е доста добра новина за акционерите, крайно време беше да спрат емисиите по номинал и да защитят старите си акционери. В случая мисля, че са ги консултирали големите им западни акционери.
Имам акции от ЦКБ от 5 години и съм участвал във всички досегашни увеличения, и в това ще участвам но ми се струва че ползата сега ще е доста по-малка.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от afterdman_united, решението за увеличението е взето на 29.06.2007. Точните параметри са определени вчера. Така че проблем не виждам...
Коментар
Коментар