IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Imam speditorska firma. Karame kashkavaleni piti do motel "Bojur" i pisha ot bordovia computer. Predi borsata biah golEm na Eurofootball.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
      Tuk triabva da se izchaka Q1, za da se vidi dali ima niakakvi porajenia.
      Ako Q1 pechalbata e dobra (c. BGN 5m ili poveche), to tazi banka e strashno evtina. Pri dobra pechalba ot parvoto trimesechie i lipsa na satresenia do kraia na godinata, cenata i v sledvashtite niakolko meseca triabva da e dvoina na segashnata.

Ne e preporuka za pokupka ili prodajba
      куре, с такива мнения будиш смях. айде обясни ми моля те на какво основа очакваш пет милиона за първото тримесечие. просто сумата ми изглежда неясно откъде е взета. нали не делиш годишната печалба на четири, хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

кажи моля те и къде работиш, не какво, защото то е ясно, че нищо не работиш

Коментар

Cenata mnogo padna poslednite dni. Tova ne e sluchaino. Na firmata i se pravi audit v momenta, taka che veche ima hora, koito sa naiasno sas sastoianieto na neshtata.
        Triabva da sa napravili zaguba, za da sa na takava cena, koeto ne mi se viarva. No neka vidim.
        Equity , не мисля че някой знае предварително резултатите за Q1 08. Ако си забелязал по-голямата част от продажбите бяха от клиенти на "Булбанк" които разпродаваха и по FIB BACB , навярно западен клиент се е поуплашил и разпродаде. Продавачи бяха и СИС - по долу някой спомена че обслужвали фондовете на ОББ, дали е така незнам. Аз лично натоварих добре, защото цената ми се стори смешно ниска пък да видим отчета ще покаже.

Горенаписаното де не се счита като препоръка за покупко - продажба на акции на ЦКБ, а да се приема като разсъждения на автора, който може и да греши.

Коментар

• Гледката ЦКБ купува ЦКБ така ми харесва... Пък били те и по стотина бройки...

Коментар

• a FIB ot -0,5% sutrinta, sega e weche na +5,2%, hahaha
            (FIB - koiato izmejdu BG bankite bila uj nai-oshtetena ot krizata, hahaha)

Коментар

• Cenata mnogo padna poslednite dni. Tova ne e sluchaino. Na firmata i se pravi audit v momenta, taka che veche ima hora, koito sa naiasno sas sastoianieto na neshtata.
              Triabva da sa napravili zaguba, za da sa na takava cena, koeto ne mi se viarva. No neka vidim.

Коментар

• I az ama smqtam da vkaram malko. Tazi cena e palen absurd. Ot 10 na 4,8 poveche ot napolovina e zagubila ot kapitalizaciqta si. dali nqma da sleze i po nadolu? Ako vav ponedelnik ne se spusne shte pochne pone malko da se kateri...nadqvam se, taka, che shte izchakam pone do ponedelnik !!!

Коментар

Tuk triabva da se izchaka Q1, za da se vidi dali ima niakakvi porajenia.
                  Ako Q1 pechalbata e dobra (c. BGN 5m ili poveche), to tazi banka e strashno evtina. Pri dobra pechalba ot parvoto trimesechie i lipsa na satresenia do kraia na godinata, cenata i v sledvashtite niakolko meseca triabva da e dvoina na segashnata.

Private операторе - незнам що ми е убягнала тая позиция) , ама нали съм набутал повече в бащицата ,та )

Това, което правиш ,като коментар действително е много вероятно да се случи. Понаправих и аз някои сметки ,горе-долу ,като при все си мисля ,че поражения в Q1 , няма да видим.
                  Ако тези размисли се сбъднат ,и видим стабилност и добра печалба - мисла коментара е излишен ..

Не е препоръка за търговия с ценни книжа на ЦКБ.
                  Не притежавам акции . За момента

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
                    18 Април 2008 11:42
                    2677356
                    4.747

Опаа..
                    Da, gledam che daje i 4.65 e stignala.

Коментар

• 18 Април 2008 11:42
                      2677356
                      4.747

Опаа..

Коментар

• Tuk triabva da se izchaka Q1, za da se vidi dali ima niakakvi porajenia.

Коментар

• Промоцията дали свърши или тепърва предстои?

Коментар

• Соколов, една немска банка вече фалира.
                            Доста банки в щатите прявят големи съкращения на персонала.

Инсайдър, дано да си прав, щото и аз имам доста от Корп-а. Пазара ще покаже

Коментар

• тука с слухове и психози манипулирате пазара.

Нито една банка в България няма да фалира.
                              какви са тия постове за jpm КОИТО НЯМАТ НИщО ОБщО С България.

смешна работа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от преминаваща
                                Инсайдърче,
                                най-лошото още не е започнало.

Това че разни вестничета пишат обнадеждаващи новини, че кризата е отминала и цените на банките се качват по малко от време на време, нищо не значи.

Знам че си голям фен на Корп, ама като знаеш че след месец - два ще можеш да си я купиш доста по-евтино, струва ли си да я стискаш тази златна акция, въпреки обещанията на мажоритаря за приятни изненади, сплит, партньори?

Пък и даже да има много добри новини, асансьора може да тръгне в обратната посока, нали?
                                Хехехехе :-) Ти пък откъде си толкова наясно, че след месец два ще я купуваш по-евтино? :-) Да не се окаже точно обратното ;-)
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X