Сега да нр ср появят някои , които да казват че правят всичко и накрая увеличението ще е измамно. Тази Лалка ще е запомня- много се прави на велика. Че и знае кои какви акции купили- ха-ха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеTия съвсем скоро ще станат 1,30-1,40.
Коментар
-
ОК
Ако разчитат само на собствени ресурси (както ще стане най-вероятно), тогава защо им е да харчат допълнителни пари и за вдигане на цената? Просто си купуват акциите от увеличението на капитала. А иначе да - увеличението най-вероятно се прави, защото БНБ ги е задължила. Както при Инвестбанк, БАКБ и вероятно и други банки.
Коментар
-
Абе то Хима ако не измъкнат 30мил.не виждам кой друг може да го направи-така че съмнения за увеличението нямам-по-скоро е интересно до къде ще напомпят цената на акц.Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти....май тук е разковничето...не мине ли увеличението....на само тази банка ще пламне.....Не ми се мисли........Затова и залагам на този кон
Н е е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеС..............Е тогава как евентуално биха участвали в увеличението ...
................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей,
ПФ към ТИМ според мен имат акции който са замаскирани по най различни начин в ДФ и сие ...
А даже и да си набавят ще има милиони права на ,0001 ст .
ММейкъра ще качва цената, но ако види че е удавен ще тегли майната на всички.
Увеличението е за капиталовата адекватност на банката и различните указания на ЕС иБНБ ,но ако не стане тогава ..ПАНИКА.
По принцип ситуацията е 50 на 50 и по добре Доверие....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей,
ПФ към ТИМ според мен имат акции който са замаскирани по най различни начин в ДФ и сие ...
Увеличението е за капиталовата адекватност на банката и различните указания на ЕС иБНБ ,но ако не стане тогава ..ПАНИКА.
Монти....май тук е разковничето...не мине ли увеличението....на само тази банка ще пламне.....Не ми се мисли........Затова и залагам на този кон
Н е е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти една бърза справка ми показа(може и да греша)..че Сила към 31.12.2010 нямат и една акция на ЦКБ....А за участват им трябват такива.......
Н е е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеБобан, а ти да си чел КСО случайно, явно не. Защото ако беше, щеше да знаеш, че фондовете на ЦКБ Сила НЯМАТ ПРАВО да притежават акции от ЦКБ.
Съжалявам.не знаех...посипвам си главата с пепел.......Е тогава как евентуално биха участвали в увеличението ...
Явно хипотезата ми е грешна..
Не е е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти една бърза справка ми показа(може и да греша)..че Сила към 31.12.2010 нямат и една акция на ЦКБ....А за участват им трябват такива.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕххх Ллалке ,Лалке
Ще ти кажа сега няколко неща,които можеше и сама да видиш,вместо да пишеш щуротии...и да се кефиш на Генерала(който в същност съм сигурен,,че има акции)
...отвори отчетите на ЦКБ Сила и на Съгласие
Писна ми.е@@и, учи......е@@и,учи.....Все ненае@@@о....все ненаучено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво ЩЕ ...Кире ти си реалист. Нали не мислиш че ТИМ ще храни цялата спекуланска общност в но БФБ и в частност в ССВ. Тези милиони акции който се изливаха под 1,5 да ги изкупи ще им отиде увеличението ....По скоро бих заложил на чичо Оги.....
Имах едни 2 К от 0.833 и днес ги махнах като видях каква еуфория цари ...да не вземе да премине тези дни.
Коментар
Коментар