IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега да нр ср появят някои , които да казват че правят всичко и накрая увеличението ще е измамно. Тази Лалка ще е запомня- много се прави на велика. Че и знае кои какви акции купили- ха-ха

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Tия съвсем скоро ще станат 1,30-1,40.
      да, и златото на 1800

Коментар

• Ако разчитат само на собствени ресурси (както ще стане най-вероятно), тогава защо им е да харчат допълнителни пари и за вдигане на цената? Просто си купуват акциите от увеличението на капитала. А иначе да - увеличението най-вероятно се прави, защото БНБ ги е задължила. Както при Инвестбанк, БАКБ и вероятно и други банки.

Коментар

• ти

Tия съвсем скоро ще станат 1,30-1,40.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Абе то Хима ако не измъкнат 30мил.не виждам кой друг може да го направи-така че съмнения за увеличението нямам-по-скоро е интересно до къде ще напомпят цената на акц.
            Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Монти....май тук е разковничето...не мине ли увеличението....на само тази банка ще пламне.....Не ми се мисли........Затова и залагам на този кон

Н е е препоръка за покупко продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              С..............Е тогава как евентуално биха участвали в увеличението ...

................
              Хипотетично, както са го правили досега - нареждат на фондовете, в които са инвестирали къде да вкарат парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Здравей,
                ПФ към ТИМ според мен имат акции който са замаскирани по най различни начин в ДФ и сие ...

А даже и да си набавят ще има милиони права на ,0001 ст .
                ММейкъра ще качва цената, но ако види че е удавен ще тегли майната на всички.
                Увеличението е за капиталовата адекватност на банката и различните указания на ЕС иБНБ ,но ако не стане тогава ..ПАНИКА.

По принцип ситуацията е 50 на 50 и по добре Доверие....
                В това има смисъл, аз ги разделих 50% Доверие/50% ЦКБ

Коментар

Здравей,
                  ПФ към ТИМ според мен имат акции който са замаскирани по най различни начин в ДФ и сие ...

Увеличението е за капиталовата адекватност на банката и различните указания на ЕС иБНБ ,но ако не стане тогава ..ПАНИКА.

Монти....май тук е разковничето...не мине ли увеличението....на само тази банка ще пламне.....Не ми се мисли........Затова и залагам на този кон

Н е е препоръка за покупко продажба на ценни книжа

Коментар

Монти една бърза справка ми показа(може и да греша)..че Сила към 31.12.2010 нямат и една акция на ЦКБ....А за участват им трябват такива.......

Н е е препоръка за покупко-продажба на акции
                    Здравей,

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/124138/339.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                        Бобан, а ти да си чел КСО случайно, явно не. Защото ако беше, щеше да знаеш, че фондовете на ЦКБ Сила НЯМАТ ПРАВО да притежават акции от ЦКБ.

Съжалявам.не знаех...посипвам си главата с пепел.......Е тогава как евентуално биха участвали в увеличението ...

Явно хипотезата ми е грешна..
                        Не е е препоръка за покупко продажба на ценни книжа

Коментар

Бобан, а ти да си чел КСО случайно, явно не. Защото ако беше, щеше да знаеш, че фондовете на ЦКБ Сила НЯМАТ ПРАВО да притежават акции от ЦКБ.

Коментар

Монти една бърза справка ми показа(може и да греша)..че Сила към 31.12.2010 нямат и една акция на ЦКБ....А за участват им трябват такива.......

http://www.ccb-sila.com/docs/2011/CL...10-dialovi.pdf

Коментар

Еххх Ллалке ,Лалке

Ще ти кажа сега няколко неща,които можеше и сама да видиш,вместо да пишеш щуротии...и да се кефиш на Генерала(който в същност съм сигурен,,че има акции)

...отвори отчетите на ЦКБ Сила и на Съгласие

Писна ми.е@@и, учи......е@@и,учи.....Все ненае@@@о....все ненаучено
                              Немалко моливи трябва да подостриш на генерала, за да го стигнеш на акъл А За Батя да не говорим

Коментар

Какво ЩЕ ...Кире ти си реалист. Нали не мислиш че ТИМ ще храни цялата спекуланска общност в но БФБ и в частност в ССВ. Тези милиони акции който се изливаха под 1,5 да ги изкупи ще им отиде увеличението ....По скоро бих заложил на чичо Оги.....
                                Имах едни 2 К от 0.833 и днес ги махнах като видях каква еуфория цари ...да не вземе да премине тези дни.

Коментар

Working...
                                X