nevermind, по времето когато са купувани пакетите не съм следил. По спомен - имаше правено репо при булбанк и ако не се лъжа при обявяване на на процента имаше и друг пакет, но не си спомням а ме мързи в момента да проверя. За BA-CA не беше ли за участие в индекс на виенската борса?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от wannarockкато гледам р/е и т.н. показатели на цкб едва ли не скоро ще я национализираткато отвъдокеанските банки макар, че тя е една крачка пред тях
търговска си е била винаги нали?
естествено не е препоръка и имам акцииНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
nevermind
Re: цкб
Първоначално изпратено от Иво ОрозовХане, базата на акцонерите на двете е много различна.
Освен това единия мажоритар сам си поддържа цената, а при другите няма (или не съм засякъл) такива опити. Тук още преди около месец започна доста сериозен натиск - мога да си го обясня само с излизане от позиция на голям инвеститор( група по-малки), като вероятно става дума за чужденци. Ако тези съждения са верни, то в зависимост от кешовата необходимост и наличните акции на продавача/ите цената потенциално може още бая да падне. Аз от 3.8 насам се ослушвам, но още ме е страх да вляза.
tuk ne bqha li napravili edin ne maluk paket BA-CA?
ako ne se luj imash daje dosta novini v mediite za tazi pridobivka.... ili ve4e sa napusnali tozi korab?
Коментар
-
цкб
Хане, базата на акцонерите на двете е много различна.
Освен това единия мажоритар сам си поддържа цената, а при другите няма (или не съм засякъл) такива опити. Тук още преди около месец започна доста сериозен натиск - мога да си го обясня само с излизане от позиция на голям инвеститор( група по-малки), като вероятно става дума за чужденци. Ако тези съждения са верни, то в зависимост от кешовата необходимост и наличните акции на продавача/ите цената потенциално може още бая да падне. Аз от 3.8 насам се ослушвам, но още ме е страх да вляза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от Optic[P/BV към наст. момент не е достатъчен критерий за инв. решение. Трябва да се прогнозира и бъдещото развитие.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Optic[P/BV към наст. момент не е достатъчен критерий за инв. решение. Трябва да се прогнозира и бъдещото развитие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от ViperНякой се обърка, ми се струва
Дали?!
Хахахаха!
Привлечените средства на банката са главно от "Граждани и домакинства" - 770 038 хил. лв и "Институции, различни от кредитни" - 608 687 хил. лв (от отчета към 30.06.2008). Тоест, ресурса им не се влияе директно от оскъпяването на междубанковите кредити.Това в кръга на шегата, и те да са няма лошо. В момента обаче много банки и по света и в региона се търгуват под счетоводната си стойност (и то банки със солидни печалби). Така че не виждам какво й е ниското на цената на ЦКБ на общия фон.
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от ViperНякой се обърка, ми се струва
Дали?!
Хахахаха!
Привлечените средства на банката са главно от "Граждани и домакинства" - 770 038 хил. лв и "Институции, различни от кредитни" - 608 687 хил. лв (от отчета към 30.06.2008). Тоест, ресурса им не се влияе директно от оскъпяването на междубанковите кредити.Това в кръга на шегата, и те да са няма лошо. В момента обаче много банки и по света и в региона се търгуват под счетоводната си стойност (и то банки със солидни печалби). Така че не виждам какво й е ниското на цената на ЦКБ на общия фон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от ViperНякой се обърка, ми се струва
Дали?!
Хахахаха!
Привлечените средства на банката са главно от "Граждани и домакинства" - 770 038 хил. лв и "Институции, различни от кредитни" - 608 687 хил. лв (от отчета към 30.06.2008). Тоест, ресурса им не се влияе директно от оскъпяването на междубанковите кредити."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар