IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от M&A
    Първоначално изпратено от Nikola
    Вчера гледах банката. Цената и около 1.50 лева е на fair value-то си. Главната причина е ниското ROE спрямо peer групата си. Според мен на цени от около 1 лев ще е добре да се влезне. Ще чакам с нетърпение Q3 да видим какво ще покажат.

Никола, моите уважения към теб, но наистина си мисля, че банките не са ти силната част. Според мен банката е тотално подценена в момента. Не знам защо гледаш изобщо ROE от 6М на този етап. Най-важно е отчета за 9М. 3 месеца в тази криза знаеш, че е много време. Стойности от P/BV 0.5-0.7 e абсолютно ненормална работа. Дори да са на загуба коефициента ще се приближи към 1. Има много въпросителни които възникват около твоето fair value 1лв.
    Първо защо реши, че гледам гледам ROE за 2Q 2008? Винаги гледам forward коефициенти, както в случая и очаквано ROE за края на 2008, което в случая е бая над ROE за полугодието.

До моето fair value е достигнато чрез 50% ROE to P/B regression на peer group (R^2>0.60) и 50% median P/E на peer group. Ти по какоъв метод достина до заключението, че банката е "тотално подценена"?

Просто когато коедициентите на групата мръднат надолу това няма как да не окаже негативно влияние и на CCB.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Вчера гледах банката. Цената и около 1.50 лева е на fair value-то си. Главната причина е ниското ROE спрямо peer групата си. Според мен на цени от около 1 лев ще е добре да се влезне. Ще чакам с нетърпение Q3 да видим какво ще покажат.

Никола, моите уважения към теб, но наистина си мисля, че банките не са ти силната част. Според мен банката е тотално подценена в момента. Не знам защо гледаш изобщо ROE от 6М на този етап. Най-важно е отчета за 9М. 3 месеца в тази криза знаеш, че е много време. Стойности от P/BV 0.5-0.7 e абсолютно ненормална работа. Дори да са на загуба коефициента ще се приближи към 1. Има много въпросителни които възникват около твоето fair value 1лв.

Коментар

• Никола, влизането е по-лесната част в една инвестиция.

Първоначално изпратено от На 08.08.2008 Valuator
        Евтиното купуване има смисъл само ако после можеш да продадеш скъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от alkohol02
          заради недоразумението ИПО на ЗХБГ всички акционери страдаме сега
          По-скоро заради недоразумението да направим такъв холдинг най-големия блу чип на борсата.

Коментар

• заради недоразумението ИПО на ЗХБГ всички акционери страдаме сега

Коментар

• Някоя НОВА финансова хвтака ще покажат, каквото досега показваха НАЙ-ДОБРЕ!!

Коментар

• Вчера гледах банката. Цената и около 1.50 лева е на fair value-то си. Главната причина е ниското ROE спрямо peer групата си. Според мен на цени от около 1 лев ще е добре да се влезне. Ще чакам с нетърпение Q3 да видим какво ще покажат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                  Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Първоначално изпратено от Батя
                  Еее, минал си се, аз помня че купувах на 0,74 лв.
                  Ебаси къде се върнахме, във времената когато само 100-тина човека бяха чували за БФБ и дневния оборот беше колкото на квартален супермаркет

Няма лошо ва Батя Тъкмо ша напрайм арни пакети.След време ей мноооо пара мнооооо мустанги
                  Ташунко и ти ли се набълбука тука ва ?

спокойно бледолики не е набълбукване мноооо арна банка

Коментар

• Французите имат много хубав израз "Села ви".Късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
                      Първоначално изпратено от bate Goiko
                      Ебаси къде се върнахме, във времената когато само 100-тина човека бяха чували за БФБ и дневния оборот беше колкото на квартален супермаркет

Няма лошо ва Батя Тъкмо ша напрайм арни пакети.След време ей мноооо пара мнооооо мустанги

Споко как е тръгнало и на 0,74 лв. ще стигнем. Само малко търпение... месец максимум два.

Успокои ме е поне ще усредним хубаво ,какво да се прави

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko

Споко как е тръгнало и на 0,74 лв. ще стигнем. Само малко търпение... месец максимум два.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Коментар

• Ех, за моя зла участ след това паднаха на 0.55 и така престояха около четири години и след това си ги продадох на 2.60.
                            Нямам думи , просто спомени.
                            Сега нямам от тях, обаче имам от една друга паднала звезда. Какво да се прави, шило в торба стои ли!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя

Коментар

• Еее, минал си се, аз помня че купувах на 0,74 лв.

Коментар

Working...
                                X