IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko
    Тука какво се закотвихме около 1 лев и няма мърдане
    а ти зареди ли достатъно ) та бързаш )) щот аз не съм ) мисля още 20-30к да си поема )
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Тука какво се закотвихме около 1 лев и няма мърдане

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Консорциумът "Nikola-wannarock-INSIDER-A-EquityPrivate-franky4fingers" счита че опоменатата цена за Общинска банка е абсурдна.
        А нашия консорциум няма ли да вземе 60 хил. лева за костатацията? ;-)
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Консорциумът "Nikola-wannarock-INSIDER-A-EquityPrivate-franky4fingers" счита че опоменатата цена за Общинска банка е абсурдна.
          нека не бъдем толкова меки
          ПЛАДНЕЖКИ ГРАБЕЖ!!!!!
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            На р/в 5,5 си продавам моите акции в Тексимбанк
            Аз пък на р/в 5 си продавам акциите в ЦКБ ,ето даже давам 10 % дискаунт

Коментар

• [quote="B.Graham"]На р/в 5,5 си продавам моите акции в Тексимбанк [/quote

пък аз моите на ЦКБ и ФИБ

Коментар

• На р/в 5,5 си продавам моите акции в Тексимбанк
                Life won't wait for you.

Коментар

Според мен никак не е абсурдна, напротив, най-вероятно целта е банката да не бъде продадена НИКОГА. За тази банка, единствено възможен купувач според мен е г-н Ковачки, а той едва ли ще плати тази цена. Друг възможен купувач е някой като ЦКБ, например, но и те няма да платят толкова, така че, най-вероятно банката ще си остане общинска, но управлявана от г-н Ковачки. Според мен за г-н Ковачки това е нещо като "няма по-хубава кола от служебната".

Не е препоръка, просто една свободна конспиративна теория.

Коментар

• Консорциумът "Nikola-wannarock-INSIDER-A-EquityPrivate-franky4fingers" счита че опоменатата цена за Общинска банка е абсурдна.

Коментар

• p/b 5.5?

Коментар

• 60 хил. лв. за съвети за продажбата на Общинска банка

25 Ноември 2008 | 14:48
                        Консорциумът "Аржил-Камбуров-Трансакта-Мур Стивънс Булмзар" ще получи 60 000 лв. хонорар за доклад за правното състояние, приватизационната оценка и стратегията за приватизацията на дяловете на фирми на Столична община, които имат акции в Общинска банка.

Консорциумът е анализирал акционерното участие на Столична община, Софийски имоти, Паркинги и гаражи, ВиК, Озеленяване и Софинвест в банката. Със заповед на председателя на Столичния общински съвет Андрей Иванов в срок от 14 дни Общинската агенция за приватизация трябва да плати хонорара на консорциума, изготвил анализа.

Продажбата на акционерното участие на София в Общинска банка ще се извърши чрез публичен търг с явно наддаване. Обект на продажбата са 1 763 596 обикновени поименни акции, които представляват 70.54% от капитала на местната власт в Общинска банка.

Общинският съвет задължава Столична общинска агенция за приватизация при стартирането на тръжната процедура да се определи начална цена от 218 млн. лв. за акциите на местната власт. Парите от продажбата на банката ще бъдат разпределени между общинските фирми, които в момента имат дялове в банката.
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Първоначално изпратено от cymru
                          Първоначално изпратено от wannarock
                          Първоначално изпратено от Nikola
                          кифтета разни
                          Ама какво е кифтета?
                          и аз не знам защо им викат така
                          Ако не се лъжа Колчо Слепеца въведе този финансов термин.
                          Колчо, май е време да издадеш Речника на Колчовите финансови термини.

КИФТЕ - ГОЛЯМ ПАКЕТ АКЦИИ ПРЕМИНАЛ ПО ВРЕМЕ НА БОРСОВАТА СЕСИЯ ОТ ЕДИН ДЖОБ В ДРУГ
                          Т.е нещо като крос?
                          нещо като малък шницел*

*забележка: Речник на Колчовите финансови термини

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                            кифтета разни
                            Ама какво е кифтета?

КИФТЕ - ГОЛЯМ ПАКЕТ АКЦИИ ПРЕМИНАЛ ПО ВРЕМЕ НА БОРСОВАТА СЕСИЯ ОТ ЕДИН ДЖОБ В ДРУГ
                            Т.е нещо като крос?

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                              кифтета разни
                              Ама какво е кифтета?

Не-заслужил инвеститор

Коментар

кифтета разни
                                Ама какво е кифтета?

Коментар

Working...
                                X