Първоначално изпратено от Остап Бендер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от 9 малки негърчетаПървоначално изпратено от M&Aслед 2та половина на годината ДА! А в хорезонт до 1-2 месеца няма какво да се случи толкова и е нормално цената да коригира нагоре.
(от 70 ст, добави нови 35 ст.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от 9 малки негърчетаПървоначално изпратено от M&Aслед 2та половина на годината ДА! А в хорезонт до 1-2 месеца няма какво да се случи толкова и е нормално цената да коригира нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от 9 малки негърчетаПървоначално изпратено от M&Aслед 2та половина на годината ДА! А в хорезонт до 1-2 месеца няма какво да се случи толкова и е нормално цената да коригира нагоре.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 9 малки негърчетаПървоначално изпратено от M&Aслед 2та половина на годината ДА! А в хорезонт до 1-2 месеца няма какво да се случи толкова и е нормално цената да коригира нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от slavikd
хахаха ма ти си и вярваш?! Хайде да сложим един срок 01.03.2009 год. и да "предскажем" нива на цената на тази акция който спечели ... черпи?! Става ли?! Или ти се привиждат вече нивата от 10.2007 год. при липсата на пазар и обороти от 1-2 милиона на цялата БФБ...???
по добре вземи се вгледай малко в цифрите от отчета на самата банка, а те са :
1. Пасиви + капитал ( активи) 1 651 022 хил . лв
2.Нетна стойност на активите ( Соб. капитал) 213 807 хил. лв. ( ниво на ливеридж
7,7)
3. Приходи от лихви 74 мил.
.
.
.
.
.
.
стига съм те просвещавал
милион пъти съм казвал че не съм голям разбирач ама за няколко стиники по малко се олигавихте вече де ..............
имам акции ( на 1,10 средна )
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от KilurZNAE6 LI KOLKO PUTI V ISTORIJATA SA VE6TAELI KRAJA NA SVETA- HA-HA
Коментар
-
Първоначално изпратено от KilurZNAE6 LI KOLKO PUTI V ISTORIJATA SA VE6TAELI KRAJA NA SVETA- HA-HA* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от M&AПървоначално изпратено от BGoldЩо си мислиш, че няма да върне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от M&AПървоначално изпратено от BGoldЩо си мислиш, че няма да върне?
Коментар
Коментар