IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майната
    Първоначално изпратено от Джуст А Традер
    http://pozvanete.bg/news.php?id=51229
    и какво е общото на златоградските мутри ) с ЦКБ или ТИМ )
    На мен на тоя линк ми се отваря новина за БМФ , никва връзка с ЦКБ не виждам ....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Джуст А Традер
      http://pozvanete.bg/news.php?id=51229
      и какво е общото на златоградските мутри ) с ЦКБ или ТИМ )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• http://pozvanete.bg/news.php?id=51229

Коментар

• такива сипвания ги бяхме позабравили
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Вчера ЦИЕ-ските борси имаха подобен казус: на графиките се виждаше, че ще е последен ден за седмицата на спад (като по учебник), но явно много хора са я забелязали и започнаха изкупуване още предии затварянето, не го оставиха за днес. Затвориха на такива нива, че спадът не се отчита графично.
            Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• В днескашния ден се пресичат някой пълзящи средни ,и някой се помъчи да се прави на художник на графики ,ама парашута му не се отвори -от ляво голяма подръжка

Горното не е препоръка за нищо

Коментар

• E_E_E! Какво-е-това! Няма къде да се наредя от ляво! Искам и аз на гюмето

Коментар

• днеска тук най - много ми харесва как се развиват нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                    То кои е казал че пак няма да се върнат добрите стари времена ...
                    Аз за емисионата съм сигурен до 3г. ) даже бас пускам )
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• То кои е казал че пак няма да се върнат добрите стари времена ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                        Първоначално изпратено от markov
                        0.70 е цена мечта но се съмнявам да падне изобщо някога до нея.

Де късмет да са изсули пак.Ша си взема още някоко хиляди бройки.Ба всичко е възможно историята го показа.
                        Доколкото си спомням никога не е падала през последните 5 години на 0.70, мисля че дъното беше Ноември 2008 на 0.72 ст ....

Коментар

• а като се сетя кура как ни я хвалеше не пет лева и какви бисери ръсеше миналата година по това време

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                            0.70 е цена мечта но се съмнявам да падне изобщо някога до нея.

Де късмет да са изсули пак.Ша си взема още някоко хиляди бройки.Ба всичко е възможно историята го показа.

Коментар

• 0.70 е цена мечта но се съмнявам да падне изобщо някога до нея.

Коментар

• Малко време да посъберем пари и ще берем, ако трябва и на 70ст. Ще се жертвам.

Не препоръчвам.

Коментар

Working...
                                X