!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Хахаха Проджи ти сам го каза че нещата се решават от тези с големите пари. Кой съм аз че да навивам някой .Само се изказвам в стил " Великият дух ми рече" Това е от сорта " казвам ти дъще сещай се снахо " Аз така си мисла и си го казвам пък кой какво иска да прави си е негов проблем.Не гледай само тази позиция че минаха големи пакети и има ликвидност.Гледай като цяло че всеки ръст ще се съпътства с последващо разпродаване близките месеци или години .Не знам колко и не смея да твърдя но това което го казвам си го мисля.Айде за успокоение на някой ша кажа че на 1,30 -1.35 мисля да почна да купувам по тая позиция.Разликата ми дойде добре така че мога да си позволя още спад по позицията.Толкоз по въпроса бледолики
Коментар
-
Таши, не ме разбирай погрешно, ако напишеш излязох защото мисля че ще вляза на по-добри нива е едно, а така от далече “звездите ми говорят” малко дразни.
Тези които излизат го правят на огромна загуба. Тази тяхна загуба остава като кеш пара в България и по точно в Мажоритаря.
А да ми говориш за спекуланти при положение че са минали 6 милиона акции в последните 2 месеца е просто смешно. Не може да не знаеш как играят големите в България. От спекула подобна ликвидност едва ли ще видим и след 5-10 години по една позиция, за брой книжа спрямо емитираните говоря.
Да обобщя, за мен валидно е това с което започнах – няма смисъл да навиваш някой - нещата се решават от тези с големите пари в такива случаи.
Коментар
-
Ооооо не Проджи никакъв наклон не давамАз когато сметнах че ще пада го писах и каквото трябваше съм го направил.Мое мнение е че още ще падаме ,но не ангажирам никой с това.И да искам кой ли чува
Сам виждаш че когато оптимизма завладее масите разума изчезва.Според мен за един месец 100 пункта ръст бяха за корекция така че аз взех решение.Освен това едва ли някой чака чудеса в отчетите.Интересно ми беше защо почнаха да излизат .......или имат инсайдъри или завъртяха спекулантските пари.Апропо на нашия пазар в момента си е пълно със спекуланти и това ще води до бавно катерене нагоре според мен.Както казах обаче не ангажирам никой с мнението си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Ташунко със сапаКат го гледам туканка как всеки ден си спада с по 5-10 ст ако се напъне още някой да продава изобще няма да се учудя ако я закарат цената и под 1.30 макар че имам впредвид това че предния път удари контра на 1.20, че чакаш ясно, то да си само ти, но мислиш ли че правиш нещо
Според мен така стоят нещата, ама знае ли човек
http://www.vbox7.com/play:9f7fe317?r=google
Поздрави
Ич не преигравам Проджиказах ти че имам навик да се обаждам в Инвесторчето когат имам видение че ша падне пазара.Па туй не значи че го казвам щот ша накрива на някой шапката и ша земе разбираш ли ведднага да ми изсипе за да си напрая спекулата.Аз не съм на 20 г бледолики.Е няма пари с които да влияя на пазара ма да се надявам че може и това да стане един ден
Ма па си съм си доволен от мойта си игра.Един път се опарих щот си мислех че некой неща не мой се случат ма съм па благодарен че съм си изградил усет да противодействам понякога.Еми да продадох си Цкб и Еубг и сега мога да си ги купа с гут далавера ма ша почакам да вида накъде ша задуха вятъра.Па кот стане
Или може би независимо че си продал, сега не ни убеждаваш че трябва и ние да продадем до нива на които искаш да влезеш пак, а просто се притесняваш че ще пада и споделяш мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Ташунко със сапаКат го гледам туканка как всеки ден си спада с по 5-10 ст ако се напъне още някой да продава изобще няма да се учудя ако я закарат цената и под 1.30 макар че имам впредвид това че предния път удари контра на 1.20, че чакаш ясно, то да си само ти, но мислиш ли че правиш нещо
Поздрави
Ич не преигравам Проджиказах ти че имам навик да се обаждам в Инвесторчето когат имам видение че ша падне пазара.Па туй не значи че го казвам щот ша накрива на някой шапката и ша земе разбираш ли ведднага да ми изсипе за да си напрая спекулата.Аз не съм на 20 г бледолики.Е няма пари с които да влияя на пазара ма да се надявам че може и това да стане един ден
Ма па си съм си доволен от мойта си игра.Един път се опарих щот си мислех че некой неща не мой се случат ма съм па благодарен че съм си изградил усет да противодействам понякога.Еми да продадох си Цкб и Еубг и сега мога да си ги купа с гут далавера ма ша почакам да вида накъде ша задуха вятъра.Па кот стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаКат го гледам туканка как всеки ден си спада с по 5-10 ст ако се напъне още някой да продава изобще няма да се учудя ако я закарат цената и под 1.30 макар че имам впредвид това че предния път удари контра на 1.20, че чакаш ясно, то да си само ти, но мислиш ли че правиш нещо
Поздрави
Коментар
-
Тъй!
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаКат го гледам туканка как всеки ден си спада с по 5-10 ст ако се напъне още някой да продава изобще няма да се учудя ако я закарат цената и под 1.30 макар че имам впредвид това че предния път удари контра на 1.20
Тъй де, за там се стягат дисагите!Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!
Коментар
-
А, да видим!?!?!??
Първоначално изпратено от БатяМисля че конкурентните продавачи си дадоха пакетите вчера.
Сега, ако хипо-то са сами знаят как да продават, но "нежно" за да оставят цената
да се върне към 1,60. На първо време толкова, като излязат и те, доста поввече
А, да видим?!!!Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!
Коментар
-
В ОЧКВАНЕ на ГОДО!!!
Жди меня!
Только очень жди!
Жди, когда разкинет груст зимние дожди!!!!
.................................................. .............
Waiting for the sunrise!!!
I'm waiting in a cold cell, when the bells begin to chant!!!Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!
Коментар
Коментар