Първоначално изпратено от ATILA
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: Ммм, да-да, да-да!
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от BolgartПървоначално изпратено от Ташунко със сапаКато гледам май скоро ша дойдат на мойта по рано от очакванията миХахахахах
Тъй, тъй, Червени брате! Хубаво ти хортува Татанка! Железният кон се позабави. Взе нещо да хърка и спре. Няма въглища!!! Златотърсачите седят и пъшкат, щото "Златна-та треска" ги тресе. Оказа се далеко Далечния запад. Твойте племена са развалили железния проправен път. Май се връщат на исток за нови релси! Вярвам, че още не си продал острова "Манхатън" за някоя и друга огнена водица!!!
Не съм го продал Манхатъна бледолики браткоИмам доста кеш отдолу ма как се казва ша влезе с умните пари
Благодаря на Великия дух че ме напътства правилно
Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!
Коментар
-
Пухче
Или си прекалено добъртехничар,или си прекалено добър психолог...или имаш достъп до вътрешна инф-я
Коментар
-
Re: Забравен подарък!
Първоначално изпратено от BolgartПак се "спука" нивото на 1,50! Вече е под него! Защо ли си мисля, че някой нещо е забравил, та се връща да си го вземе????
Просто бързо отиграване от 1.31 до 1.58Кой е тоз лудия на такъв пазар да чака повече.Може и да има ма може и да няма
Те прибират сигурното .Това е играта според мен за сега
Коментар
-
Re: Ммм, да-да, да-да!
Първоначално изпратено от BolgartПървоначално изпратено от Ташунко със сапаКато гледам май скоро ша дойдат на мойта по рано от очакванията миХахахахах
Тъй, тъй, Червени брате! Хубаво ти хортува Татанка! Железният кон се позабави. Взе нещо да хърка и спре. Няма въглища!!! Златотърсачите седят и пъшкат, щото "Златна-та треска" ги тресе. Оказа се далеко Далечния запад. Твойте племена са развалили железния проправен път. Май се връщат на исток за нови релси! Вярвам, че още не си продал острова "Манхатън" за някоя и друга огнена водица!!!
Не съм го продал Манхатъна бледолики браткоИмам доста кеш отдолу ма как се казва ша влезе с умните пари
Благодаря на Великия дух че ме напътства правилно
Коментар
-
В момента на нашата малка борсичка и липсват едни 50-100милиона евро, за да се вдигнат цените съответно да се завърти оборота и да се пооправи малко ликвидността.
ЦКБ е една от малкото ликвидни позиции, в който не е нужно да вдигаш цената с 10% за да направиш пакет 10000 броя. За съжаление не са много такива позиции и става омагъосан кръг. Инвеститорите с пари търсят ликвидност, а за да се случи тази ликвидност трябват пари...
за мижавата ни икономика се задават лоши времена и си мисля, че индианеца е прав като се ослушва. Те индианците имат добър слух и като чуе тропота на подивялото стадо бизониташунката пръв ще яхен коня
успех на всичкитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Като гледам май скоро ша дойдат на мойта по рано от очакванията ми Хахахахах
Не го взимай лично , но никога не можем да имаме 100 % успеваемост
Някъде сме дълги , другаде сме къси...... важното да е над 51 % и да не дразним другите там където нямаме интерес...
Някой от дългите май ти е засегнал егото .... колко пъти ще грешим , но не го превръщай в самоцел ....
Успехи....
Коментар
-
Ммм, да-да, да-да!
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаКато гледам май скоро ша дойдат на мойта по рано от очакванията миХахахахах
Тъй, тъй, Червени брате! Хубаво ти хортува Татанка! Железният кон се позабави. Взе нещо да хърка и спре. Няма въглища!!! Златотърсачите седят и пъшкат, щото "Златна-та треска" ги тресе. Оказа се далеко Далечния запад. Твойте племена са развалили железния проправен път. Май се връщат на исток за нови релси! Вярвам, че още не си продал острова "Манхатън" за някоя и друга огнена водица!!!Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!
Коментар
Коментар