Първоначално изпратено от marcy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАукциона за правата не е ли както по останалите позиции от 10.50 до 11.00.
Освен ако не е пак някоя БФБ новост.
Почти съм сигурен обаче, че първия пробва да влезе в аукцион, ама хакна за 30 ст. комай такса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеНякъде около 20% ще остане фрии флота след като мажо си запише акциите, поне за сега.
Не е, не е препоръка да записвате скъпи акции!
след третото тримесечие не е актуализирано инфото за акционерите в сайта на банката
аз мисля, че графата "други" няма да запишат правата си, а по-скоро всеки който желае тази акция би си купил от борсата и смятам, че тези 20.64% ще останат незаписани и съответно тежеста на тези "други" ще намалее за сметка на останалите
мисля, че и германците няма да запишат техните права
имам акции - не е препоръка за взимане на инвест.решение
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеTук ще става по някое време работилница (марка ТИМ), само не знам кога, най вероятно към края на правата. Иначе права до края на 0.001 не подарявам само на неизползваните.
споделям лично мнение - не е препоръка за каквото и да е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеСпоред мен тук се търгуват акции и Много нерви, пък те нямат знак. Понеже акциите падат значи нервите се качват, но за мажоритаря нашите нервите са без пари.
Та той може да ни ги растяга като ластик, да го таковам и .............................. разбираш ли.
тази работа с нерви не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениетрябва да я натиснат нагоре ,за да има някакъв смисъл ,я някой пенсионен фонд я друг ,появи ли се някоя по-голяма поръчка веднага тези от дясно ще се дръпнат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеДа, прав си, ние лелките трудничко смятаме
Коментар
Коментар