IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
    Ха айсберга се удави, лека му пръст.
    Заедно с него и Бобан пи една студена водица
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Да, както виждам запълвате гапчето
      Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Това 20% е ако само ЦКБ груб ЕАД запишат но ако и другите от Групата запишат отиваме към 10%. Таман няма да се натискаме много за акцията.
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Аукциона за правата не е ли както по останалите позиции от 10.50 до 11.00.
          И аз това се чудя, но явно не.
          Освен ако не е пак някоя БФБ новост.
          Почти съм сигурен обаче, че първия пробва да влезе в аукцион, ама хакна за 30 ст. комай такса.

Коментар

• Аукциона за правата не е ли както по останалите позиции от 10.50 до 11.00.

Коментар

Някъде около 20% ще остане фрии флота след като мажо си запише акциите, поне за сега.
              Не е, не е препоръка да записвате скъпи акции!
              то сега е толкова, а след увеличението ще падне под 20% - пък от друга страна има изискване за 25% фрии флот за софикс

след третото тримесечие не е актуализирано инфото за акционерите в сайта на банката

аз мисля, че графата "други" няма да запишат правата си, а по-скоро всеки който желае тази акция би си купил от борсата и смятам, че тези 20.64% ще останат незаписани и съответно тежеста на тези "други" ще намалее за сметка на останалите

мисля, че и германците няма да запишат техните права

имам акции - не е препоръка за взимане на инвест.решение

Коментар

• Някъде около 20% ще остане фрии флота след като мажо си запише акциите, поне за сега.
                Не е, не е препоръка да записвате скъпи акции!
                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Tук ще става по някое време работилница (марка ТИМ), само не знам кога, най вероятно към края на правата. Иначе права до края на 0.001 не подарявам само на неизползваните.
                  аз мисля, че ще останат доста непродадени права накрая ..................... някъде около 20%

споделям лично мнение - не е препоръка за каквото и да е....

Коментар

• Tук ще става по някое време работилница (марка ТИМ), само не знам кога, най вероятно към края на правата. Иначе права до края на 0.001 не подарявам само на неизползваните.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Според мен тук се търгуват акции и Много нерви, пък те нямат знак. Понеже акциите падат значи нервите се качват, но за мажоритаря нашите нервите са без пари.
                      Та той може да ни ги растяга като ластик, да го таковам и .............................. разбираш ли.
                      стига с тези нерви, бе, човек

тази работа с нерви не става

Коментар

• Аз не виждам място за нерви. Вече си записах акциите от увеличението

Коментар

• Според мен тук се търгуват акции и Много нерви, пък те нямат знак. Понеже акциите падат значи нервите се качват, но за мажоритаря нашите нервите са без пари.
                          Та той може да ни ги растяга като ластик, да го таковам и .............................. разбираш ли.
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Я сега да видим дали ще напълним онова гапче

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              трябва да я натиснат нагоре ,за да има някакъв смисъл ,я някой пенсионен фонд я друг ,появи ли се някоя по-голяма поръчка веднага тези от дясно ще се дръпнат ...
                              това се отнася и за в другата посока

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                                Да, прав си, ние лелките трудничко смятаме
                                лелките с очилца много рядко бъркат изчисленията -> ти сигурно си изключение

Коментар

Working...
                                X