IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами всички се чудим.
    Първоначално изпратено от qwas
    Първоначално изпратено от frei1974
    Дали не са решили днеска да излизат.Голямо натискане е.
    Въпросът е защо са решили да излизат?
    Да няма някаква информация?

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974
      Дали не са решили днеска да излизат.Голямо натискане е.
      Въпросът е защо са решили да излизат?
      Да няма някаква информация?

Коментар

• Дали не са решили днеска да излизат.Голямо натискане е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
          Батя, сигурно са се разбрали да работят на смени - едните на четна другите на нечетна дата
          Ха-ха, верно, не бях се сетил за тази схема

Коментар

• Не се сдържах алчността е страшна влезнах дълго ЦКБ 5 лота по 2 к, цена 1.27 с цел 1.5, стоп 1.17

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
              Първоначално изпратено от M&A
              от опита който имам, знам че гърците влизат и излизат грубо. Допускам, че са те сега...
              Той затова Лукчо изкупи всичкия вазелин от аптеките я... Не е глупав той...
              щом ФМ пишат тук...момента за яко влизане наближава

не е препоръка
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Forex Master,

ти какво очакваш тук??? "да би мирно седяло не би чудо видяло" ли???

Първоначално изпратено от Forex Master
                Хаха... тук на ъпърчетата очите им взеха да стават на палачинки... дръжте се здраво за масата!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                  от опита който имам, знам че гърците влизат и излизат грубо. Допускам, че са те сега...
                  Тц, на нас ни изглежда грубо, те го правят дори много внимателно, просто хората са свикнали да търгуват на що-годе нормални пазари с ликвидност.
                  Тук, като нямаме никаква ликвидност изглежда грубо.

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                    Той затова Лукчо изкупи всичкия вазелин от аптеките я... Не е глупав той...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                      И мен ме светна брокера че днес пфбк и булбанк са се покрили нещо, не е ясно дали им е евтино за продажба или са привършили.
                      Заместват ги обаче обб и капман основно. За обб е ясно че са панирани гърци, но какъв обем имат за селл....??

Ей, БАТЯ, къде се загуби? Бях споменал, че ми липсва твоя поглед! Успех!
                      Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• от опита който имам, знам че гърците влизат и излизат грубо. Допускам, че са те сега...

Коментар

• Интересно

http://bigbear.blog.bg/biznes/2009/1...ka-dlan.432150

не е препоръка
                          Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Хаха... тук на ъпърчетата очите им взеха да стават на палачинки... дръжте се здраво за масата!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Батя, сигурно са се разбрали да работят на смени - едните на четна другите на нечетна дата

Коментар

• И мен ме светна брокера че днес пфбк и булбанк са се покрили нещо, не е ясно дали им е евтино за продажба или са привършили.
                                Заместват ги обаче обб и капман основно. За обб е ясно че са панирани гърци, но какъв обем имат за селл....??

Коментар

Working...
                                X