If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Няма нужда от негативни становища тук по между ни... Все пак на един огън се печем. Аз също бих искал капитализацията ни да е поне 5х , но всички знаем, че кеша повечето хора си го държат в банките, защото мислят че е по-сигурно.. В крайна сметка и ние сме в този форум заради една такава банка. Нека вярваме повече в собствените възможности, а не да търсим негативите и проблемите в държавата ни..
Ти пък, ние гледаме мача, когато народа си държи парите в акции е опасно
Няма нужда от негативни становища тук по между ни... Все пак на един огън се печем. Аз също бих искал капитализацията ни да е поне 5х , но всички знаем, че кеша повечето хора си го държат в банките, защото мислят че е по-сигурно.. В крайна сметка и ние сме в този форум заради една такава банка. Нека вярваме повече в собствените възможности, а не да търсим негативите и проблемите в държавата ни..
Тука сте се събрали много хубава групичка - индианци, турски генерали и всякакви други сладури , изобщо има всички предпоставки за много, много интересна търговия през следващите 1-2 месеца )
Ха,bate Goiko,че нали и ти си индианец,въртим с тебе далаверата.И аз като Gigow се прецаках на 1.42,после както обещах ти ги продадох на 1.35,с получените пари презаредих на 1.27.Предстои да ти ги предложа на 1.20.Оборот да става.Тук генерал Али още не е разработил терена,не му остава време,затрупан е от работа по почти всички позиции,най-вече при патоците.Кого по-напред да уважи /или да обиди/.Ще си чакате реда,сега генералите са на мода.
Гаки, точно за такъв тип търговия имах предвид, ще ви наблюдавам с интерес
Момчета все пак сме българи, кво ни топлят гърците, те сега си имат други проблеми... А нещата ще тръгнат надобре, ето дори и от МФ пускат по-добри новини вече за икономиката...
Утре ще са ескимосите за притеснение, примерно Нищо различно им няма на гърците от преди месец да речем, дори напротив. Дубайската хуйня и тя е от години, просто момента беше смешно избран.
Като сме толкова умни къде ни е капитализацията... ами украинците им показаха пътя на медийните герои, а уж фалирали били
Тука сте се събрали много хубава групичка - индианци, турски генерали и всякакви други сладури , изобщо има всички предпоставки за много, много интересна търговия през следващите 1-2 месеца )
Ха,bate Goiko,че нали и ти си индианец,въртим с тебе далаверата.И аз като Gigow се прецаках на 1.42,после както обещах ти ги продадох на 1.35,с получените пари презаредих на 1.27.Предстои да ти ги предложа на 1.20.Оборот да става.Тук генерал Али още не е разработил терена,не му остава време,затрупан е от работа по почти всички позиции,най-вече при патоците.Кого по-напред да уважи /или да обиди/.Ще си чакате реда,сега генералите са на мода.
Момчета все пак сме българи, кво ни топлят гърците, те сега си имат други проблеми... А нещата ще тръгнат надобре, ето дори и от МФ пускат по-добри новини вече за икономиката...
евала на индианския Велик Дух, който клати дърветата )))
Първоначално изпратено от gigow
Ташунко, не може да не си се намърдал с няколко дестина хилки на 1.26-7. Да не си от желязо бе?
Ама верно вас червенокожите ви закриля Великия дух!
Пък аз се преебах на 1.42. Ама нейсе, ше го преживея. Чиърс!
Супер интерсно стана тук Очертава се добро нво за влизане да се появи.
Ташунко, не може да не си се намърдал с няколко дестина хилки на 1.26-7. Да не си от желязо бе?
Ама верно вас червенокожите ви закриля Великия дух!
Пък аз се преебах на 1.42. Ама нейсе, ше го преживея. Чиърс!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Момци...ако кошницата продължава да се пълни със шарани и утре, ще има такова задръстване на изхода,че сънищата през уйкенда ще бъдат подмокрени и ще се питаме "КАКВООООО"
Мнението ми не е препоръка а е микс от свежите ви постове по темата...
Да, но са доволни от различни неща... Участниците са доволни че им плащат за да участват, а зрителите са доволни че гледат без да плащат! А има и трета група... те са манияците... за тях е важно да са в играта, другото е без значение!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар