Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от космонавта Разгледай мнениеПромоцията тук свърши.Затегнете коланите и се гответе за излитане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеАко искаш да си запишеш новите акции, трябва да се обадиш при брокера си и да му го кажеш. В последствие той ще ти приготви съответен документ - заявка, която може да се наложи да подпишеш. Също така акциите се и заплащат, като му се обадиш, той ще ти обясни, как става "врътката"
Ако не го направиш в срок - не участваш в увеличението на капитала, не притежаваш нови акции, и ако сам не си продадеш правата, те ще ти бъдат продадени автоматично на последния аукцион за непродадените права. Нещо такова беше Полк.
Не е препоръка
Благодаря!
Пожелавам ти успехи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКак да платя????Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТрябва ли да правя нещо допълнително, за да получа акции на мястото на правата??Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеВъпрос:
Ако не си продам правата, ще ми постъпят ли след това акции на тяхно място в Кобоса??
Трябва ли да правя нещо допълнително, за да получа акции на мястото на правата??
Благодаря предварително!
Да не стане така, че ако пропусна да направя нещо да си загубя правата и акции да не получа??
Ако не го направиш в срок - не участваш в увеличението на капитала, не притежаваш нови акции, и ако сам не си продадеш правата, те ще ти бъдат продадени автоматично на последния аукцион за непродадените права. Нещо такова беше Полк.
Не е препоръкаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Ако не си продам правата, ще ми постъпят ли след това акции на тяхно място в Кобоса??
Трябва ли да правя нещо допълнително, за да получа акции на мястото на правата??
Благодаря предварително!
Да не стане така, че ако пропусна да направя нещо да си загубя правата и акции да не получа??мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
Ми трябва да ги платиш преди това акциите
Как да платя????
Коментар
-
Благодаря предварително!
Ми трябва да ги платиш преди това акциите
Коментар
-
Въпрос:
Благодаря предварително!
Да не стане така, че ако пропусна да направя нещо да си загубя правата и акции да не получа??Last edited by Три без коз; 25.10.2011, 14:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеKoй е малоумния продавач?? ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеДа правят каквото искат!
Ти можеш ли да отговориш на въпроса ми?? Или само се чешиш езика?
Без лоша умисъл вожде. Гледаме напред. Дано не е насрещния влак.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеKoй е малоумния продавач??
Пак ли се продава през Райфайзен?
предимно карол и по-малко уникредит
Коментар
Коментар