IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Имам 3К но 1500 са с права и ако ги продам ще съм на загуба ....затова ще ги сложа на 0,002 само някой да не ми ги раздроби по 100 че ще стане страшно....
    И от къв зор ще ги продаваш?????? Ще забогатяваш! хахахаха

Остави ги за служебния аукцион - там ще им вземеш парите без такса за сделката!!! И най-важното без никакъв риск да те изклатят по описания от теб начин!

Бахти! Понякога направо се слисвам от глупостите които виждам в тоя форум!

Коментар

• Някои ще си ги вземе правата за без пари и ще използва коефициента на увеличението за да му излезе по евтино.А за подаръка емисионна номинална има варианти както и сега да стои под 1 лв.

Интересна визия на финансова компания за акцията и.Да видим ще има ли възможност а над 1.5лв.Ако го направят, добре, но едва ли не.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
        Вземаха ги цели 5лв. като махна комисионата остават 3лв. които ще взема ако мине увеличението. Това ако не е подарък.
        Искам да ги дам без пари но пък комисионната.
        Ако някой продава на 0.001 под 2000бр. си плаща даже.
        Имам 3К но 1500 са с права и ако ги продам ще съм на загуба ....затова ще ги сложа на 0,002 само някой да не ми ги раздроби по 100 че ще стане страшно....

Коментар

• То голяма далавера да купуваш сега на 0.94 ст. после продаваш над лев.
          Не е ли далавера а ?!

Коментар

• Вземаха ги цели 5лв. като махна комисионата остават 3лв. които ще взема ако мине увеличението. Това ако не е подарък.
            Искам да ги дам без пари но пък комисионната.
            Ако някой продава на 0.001 под 2000бр. си плаща даже.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• А и подаръци не искат ами на още дали ще клъвнат.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Я и аз го измислих сложих подарък 5000бр.
                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• ако някой пусне "купува" на пазарна - на колко ще стане сделката?

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                    А какво е това М което се появи на Кобоса ми да не би под 0.001 да са подаръците.
                    Може ли аз дарител......
                    2 837 бройки на 0.000

Коментар

• А какво е това М което се появи на Кобоса ми да не би под 0.001 да са подаръците.
                      Може ли аз дарител......
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Tук май за малките увеличението почва от 0.9лв. а за някой Батко на 1.5лв., ха да му е честито. Мен и така ме устроива. Само че права ще му ги продам на аукционна да го мъча до последно, и без това съм против това увеличение.
                        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Като в Еврохолда ли???
                          Какво лошо има, нека понапълни човека...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                            Темата ми е много интересна, а и имам свободно време. Лошо ли е

Като в Еврохолда ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Как да си обясним присъствието ти тук?
                              Темата ми е много интересна, а и имам свободно време. Лошо ли е

Коментар

• Много интересно как е една уважаваща себе си институция, като тази банка не си пази поне номиналната цена.Явно всичко е пълен ташак.Особено по време на поредното увеличение.Само, че то се прави или за влезе някой, кои, защо, как какви цели има и ще постигне ли цели, които ще спрат тези увеличения.Не са нито ефективни, нито ще избегнат фалита.
                                Обаче, като цяло какво ще прави примерно един дребен акционер, които има акции участвал е на няколко увеличения и вече няма стотинки за акциите.Остава си със същите бройки.Това както и горното не са желателни, нито доходни за дребния акционер.
                                Ама нищо честито на инвестиралите тук.И на Банката с тази си история и професионализъм ще струва някога нещо.хаха.А това бъдеще как ще го изтъргуват на тази нисколиквидна и допълнително затрудняваща доходността борса е съвсем отделен въпрос.

Коментар

Working...
                                X