IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    тези дни включително и днес купих малко тук, но чакам някой да ми продаде още 60 000 акции на 90 ст.
    )
    Полки, ти си на ход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Кога ще си изпълниш нвестиционен бас и ми пратиш бутилка уиски от литър черно Джони....
      Тогава ще можеш да се появяваш и дадав акъл...
      Къш птицо проклета... така се гонят неизпълнителите на басове в този форум....
      изразът е на мрежовика към злата ламя ... но важи и за особенната порода птици който се пишат на много знаещи а когато стигне за плащане бягат....мисирка.
      мисирко, поне 100 пъти вече ти написах, че нищо няма да пращам на никой

мисирко, ти сама поиска черното джони в столипиново -> така, че там те чака

мисирко, не цапай темата с глупостите си

Коментар

какъв ъвет можеш да даваш ти, ма, мисирко

нали всички ти ги знаем съветите

Кога ще си изпълниш нвестиционен бас и ми пратиш бутилка уиски от литър черно Джони....
        Тогава ще можеш да се появяваш и дадав акъл...
        Къш птицо проклета... така се гонят неизпълнителите на басове в този форум....
        изразът е на мрежовика към злата ламя ... но важи и за особенната порода птици който се пишат на много знаещи а когато стигне за плащане бягат....мисирка.

Коментар

Дадох ти съвет да не станат вместо 100 К евро , да си хванал 100 К_РА..... или тапети в обектите с плакати ....
          какъв ъвет можеш да даваш ти, ма, мисирко

нали всички ти ги знаем съветите

Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Така е за закупилите акции на БАКБ е най добре да са в изчаквателна позиция ,но за нямащите или недопълнилите свърши хубавото време. Цена около 25- 30 лв за акция е най малкото което може да се случи ...

Коментар

тези дни включително и днес купих малко тук, но чакам някой да ми продаде още 60 000 акции на 90 ст.

ако има желаещи да драсне на лични или тук...

=============

мисирко, дай да ти взема онези 3000 които купи на 1.30

Що да не трябва да се учиш как се пуска поръчка купува на борсата....
            Утре ще бъдеш много добре нахранен .....особенно ако гърците потвърдят че ще правят референдум след три месеца.....
            Купуването на банки в тази среда е много опастно/че имам 3К ССВ имам но са средна 96 ст и то защото се полакомих за увеличението / ....затова минах на автомобили засега....
            Едни 3К отидоха на 1,33 след това имаше К на 83 ст и след това К на 96 ст./ а не са тези че са вече продадени/ и сега са К от 1,03 ст и К от 94 ст. .... така че за кой става въпрос ..зимата купувах едни на К 1,3 и продавах на 1, 5 ....та кой ...
            Знам че твойте К са на 1,47 лв .....
            Дадох ти съвет да не станат вместо 100 К евро , да си хванал 100 К_РА..... или тапети в обектите с плакати ....

Коментар

никой ли няма да му се обади.....

ако има желаещи да драсне на лични или тук...

=============

мисирко, дай да ти взема онези 3000 които купи на 1.30

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                Чети си отчетите и им вярвай, никой не те спира. За това дали Тексим и ЦКБ са свързани, ами много ясно че практически са. А за юридическата гледна точка - иди да коментираш във форум на lex.bg, там ще ти обърнат внимание. Аз говоря за фактическата страна на нещата.
                Харесва ли ви как се пука балона днес?
                Не ме касае какво става с цената днес, дори не съм я и гледал. По-интересното ми е да разбера по какъв начин са свързани двете банки. Естествено, че мажоритарите са едни и същи, но да пействаш новини, че печалбата на една банка, която от правна гледна точка не е свързана с ЦКБ ми се струва прекалено елементарно и манипулативно дори и за теб.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Чети си отчетите и им вярвай, никой не те спира. За това дали Тексим и ЦКБ са свързани, ами много ясно че практически са. А за юридическата гледна точка - иди да коментираш във форум на lex.bg, там ще ти обърнат внимание. Аз говоря за фактическата страна на нещата.
                  Dnes много хубаво се пука, еваларка. Може Ташунко да си е изпуснал сапа и да е минал на кеш !
                  Сега като се кешират и другите спекулантчета, бобан, батя, киро, мечето цвети и сие, очакваме да стане още по-хубаво

Коментар

дано си прав и в следващите дни цената да падне пак на 90 ст., че аз не можах да намеря пакет от 50 К акции на тази цена и купих само десетина хиляди на 0.881

ако цената падне и някой продава на около 90 стинки -> нека да ми се обади на лични за да го освободя от товара...

никой ли няма да му се обади.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      По какъв начин по-точно Тексим Банк и ЦКБ са свързани лица? Да не би да си мислиш, че ЦКБ консолидира Тексим Банк? Докато ти знам хабера при банките май пак си се объркал нещо....

Иначе заяждането ти може би щеше да ти се получи повече, ако беше пуснал това мнение в темата на Химимпорт, въпреки че и там нямаше да ти се получи особено от юридическа гледна точка.

Коментар

• По какъв начин по-точно Тексим Банк и ЦКБ са свързани лица? Да не би да си мислиш, че ЦКБ консолидира Тексим Банк? Докато ти знам хабера при банките май пак си се объркал нещо....

Иначе заяждането ти може би щеше да ти се получи повече, ако беше пуснал това мнение в темата на Химимпорт, въпреки че и там нямаше да ти се получи особено от юридическа гледна точка.

Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                        Тексимбанк пък с 1.4 млн загуба. Нетен лихвен доход 70 бона . Пиша за тази банка тук, защото са си свързани лица отвсякъде.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Кофти резултати за трето тримесечие.
                          много кофти

Май за първи път изоставят "счетоводната си политика" печалбата за всяка година да расте спрямо предишната. Дали не ставаме свидетели на обрат...
                          обрат?!?!?!?!?

в смисъл, че нещата тръгват към фалит ли?

поне веднъж се опитай да бъдеш по-конкретен.....

Тексимбанк пък с 1.4 млн загуба. Нетен лихвен доход 70 бона . Пиша за тази банка тук, защото са си свързани лица отвсякъде.
                          пиши и дагестанската банка тук .................... ако искаш

Коментар

• Големи шменти капели по тая банка ,толкова малко обезценки ,а толкова много административни разходи
                            не е препоръка де за нещо сериозно...

Коментар

• Тексимбанк пък с 1.4 млн загуба. Нетен лихвен доход 70 бона . Пиша за тази банка тук, защото са си свързани лица отвсякъде.

Коментар

Кофти резултати за трето тримесечие. Май за първи път изоставят "счетоводната си политика" печалбата за всяка година да расте спрямо предишната. Дали не ставаме свидетели на обрат...
                                Ужас...

Коментар

Working...
                                X