IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Ок, ще гледам! (Днес съм енергизирано и май не ме сдържа само на коневръза)
    Не е препоръка
    А тъй!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Ти не се обаждай от коневръза!!!
      Ок, ще гледам! (Днес съм енергизирано и май не ме сдържа само на коневръза)
      Не е препоръка
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Полки е човека. Държи здраво факела за да се бори с мечките ))
        Ти не се обаждай от коневръза!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Навсякъде носиш светлина!!!
          Полки е човека. Държи здраво факела за да се бори с мечките ))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            Нормално, Полки нали търсеше 60 000 акции на 90 стинки.
            Навсякъде носиш светлина!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
              Нормално, Полки нали търсеше 60 000 акции на 90 стинки.

А да....ми браво...ако си е взел той.Ама теб какво ли те интересува.Като знам как недолубваш ТИМаджийските акции...

...що ли вообше я четеш тази тема...

Коментар

• Нормално, Полки нали търсеше 60 000 акции на 90 стинки.

Коментар

• Днес добър оборотец тук....

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                    Ну и дурак,ты,Полки,и сказки твои дурацкие."Раком" тебе ставить придется.И никакого вазелина от генерала Киртика не получиш.
                    При всем етом, Ген Киртик надо потури раздевать !

Коментар

• Каква е тази "млечна каша" да ми обясни някой....
                      Фирма дължи на ЦКБ 30 млн....ЦКБ купува от фирмата едни кухи акции за 12млн....
                      БАХ МАМА МУ...
                      Защо направо не им ги преведат на Кайманите тези пари, барабар с една яхта и три сенджира моми.....
                      Направо на сметана го направиха туй мляко от друсане.......
                      Имам акции.....до Коледа.....

Коментар

• Искам да напомня, че това е форум, а не КОМИКС и то РУСКИ.
                        Какви са тези постоянни картинки, руски език???..... Чувствам се като украинче през комунизма....
                        Разбрахме, че Гаки разбира руски, не е нужно постоянно да го натяква - доста хора го знаят. А и какво ще стане, ако всеки започне да пише на език, който знае освен БГ?

Коментар

Ну и дурак,ты,Полки,и сказки твои дурацкие."Раком" тебе ставить придется.И никакого вазелина от генерала Киртика не получиш.
                          Ей елементарно същество скрий се някъде.

"А ако си бил отвратително, низко, порочно и зло създание завинаги ще останеш на този свят като Гаки.
                          Гаки (Буквално- Гладен Призрак) са душите на завистливите и алчните, които като наказание за греховете по време на земният им път са прокълнати във вечен глад, най- вече към леш и към изпражнения. Изобразявани са като уроди със вечно куркащи от глад изпъкнали кореми и със нечовешко малки гърла и усти.
                          На този свят, ГАКИ-те страдат от вечен глед и жажда. Дори и да намерят храна, те никога не се засищат. Ядат всичко което намерят, дори и човешко. Освен че са кръвожадни, те са интелигентни колкото човек. "

хаха

Коментар

ясен си на всички ------------ помаците нямате свой език и затова минавате на руски защото е близък до полския -> нали имате претенцията да сте поляци и от там помаци

явно от дете си "обиждан" от генерала за което съжалявам и от както си се появил в този форум във всеки твой пост четем за "генерала, киртика, али"

одеве те питах какво е това петмез, но не казваш...

в интерес на истината аз и киртик не знам какво означава

сигурен , че и други не знаят какво е това киртик и петмез, но това явно са неща които са неразривно свързани с твоето ежедневие и са били тясно свързани с твоето възпитание в детска и юношеска възраст

виж иди на лекар да ти окаже помощ и да преодолееш болката ти от ""генерала, киртика, али" и картинките които сънуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              не му се мазни на помака -> на него мечтата му е да стане гаджал

Коментар

• Първоначално изпратено от invland Разгледай мнение
                                Дано се оправят нещата, че сменям попрището
                                Какво ти е попрището, педикюрист ли?

Коментар

Working...
                                X