IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнение
    Здравейте!!!Аз или съм глупав или тъп щом купуват правта и после акциите на 1.5 значи сега цената е изгодна за купуване 0.86
    Абе и аз искам да си купя, ама цената ми се вижда подозрително ниска...
    Ще почакам.
    Не е препоръка за вземане на инвестиционни решения
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Здравейте!!!Аз или съм глупав или тъп щом купуват правта и после акциите на 1.5 значи сега цената е изгодна за купуване 0.86

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Риторичен въпрос предполагам...
        А Монти може да види как се продават права на минимална цена без да плащаш комисионна. Че нещо се пенеше преди време като му наливахме акъл

Батя ти съвсем си капитулирал ...даваш акъл да не спечелиш нищо. Готов си за депозит в евро.
        Много добре знаеш че въпросът е да се спечели и мойте минаха на ,002 ст може и лефче да е но съм на плюс от правата като се махне комисионната за ИП а ти.....

Съгласен съм с оня главунгер от Столипиново ,че записването е резултат от натиск от БНБ за покриване на критерии , но имам лошото предчувствие че може да има още едно увеличение през по късен етап пак по следващите критерии на ЕС...
        Не е препоръка!

П.П. при 24 % незаписани от малките и записани от мажоритара , колко ли ще е свободният обем при следващото определяне на Софикс или няма значение дали ще е там.........
        Last edited by Монти; 16.11.2011, 21:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
          ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ИМА НОВ ГОЛЯМ АКЦИОНЕР ТУК...ИЗВЪН ГРУПАТА
          Аз да разширя въпроса : Възможно ли е самата група да продава собствените си акции от всички си листвани компании , за да си осигури капитал за да запише цялата емисия ?
          Нещо от рода, като ония виц за двамата Полицай и Г., въртим тука едни пари..........

Коментар

• ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ИМА НОВ ГОЛЯМ АКЦИОНЕР ТУК...ИЗВЪН ГРУПАТА
            Аз да разширя въпроса : Възможно ли е самата група да продава собствените си акции от всички си листвани компании , за да си осигури капитал за да запише цялата емисия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Може с право даа ме обявите за луд....щото следващата мисъл която ми дойде....и аз се изкарах за луд...ама

...ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ИМА НОВ ГОЛЯМ АКЦИОНЕР ТУК...ИЗВЪН ГРУПАТА

Не е препоръка за покупко -продажба на акции
              Докато съвсем не си се превъзбудил, я си провери първо сделките в платформата, да не се окаже, случайно, че са те направили единия от "големите" акционери! ...Извън групата !!!

Коментар

• Може с право даа ме обявите за луд....щото следващата мисъл която ми дойде....и аз се изкарах за луд...ама

...ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ИМА НОВ ГОЛЯМ АКЦИОНЕР ТУК...ИЗВЪН ГРУПАТА

Не е препоръка за покупко -продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                  Ехеее... кой ги купи?
                  Риторичен въпрос предполагам...
                  А Монти може да види как се продават права на минимална цена без да плащаш комисионна. Че нещо се пенеше преди време като му наливахме акъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                    Ехеее... кой ги купи?
                    как кой ги е купил??/

БНБ по всяка вероятност е задължила банката да набере 45 млн. лв. капитал за да отговаря на критериите й

като няма желаещи, то групата ще или не ще, е лапнала правата и трябва да ги заплати...

не е препоръка -> нямам никакво инфо -> просто мисля на "глас"

Коментар

• Ехеее... кой ги купи?

Коментар

• Купиха правата....сега остава и да ги запишат....Не знам кой и защо...ама сега Гаки/Лаллка ще има да преглъщат

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          E то кризата в Европа свърши...друг е въпроса относно банките...Все някоя може и да фалира даже и без криза .
                          имаш впредвид че свършила за Гърция, Испания или Италия ...
                          Унитех

Коментар

• Хахах купиха ги.
                            Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                            Гледай ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                              Брей за сега има купувач за 19 332 275 права на 0,001ст.
                              Гледай ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                                Брей за сега има купувач за 19 332 275 права на 0,001ст.
                                На аукцион ще се предложат 23,25% или 19 332 275 от правата за участие в увеличението на капитала на Централна кооперативна банка...

Коментар

Working...
                                X