IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каучук АД (KAU)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Колеги, моля не злорадствайте!

    Я си представете през нощта на Бистра Илкова да й се присъни нещо специално, а сутринта да стане от леглото по онзи особен начин, който тълкуваме като начало на успешен ден (с лице към чаршафа)...

    Да отиде сутринта рано-рано на работното си място и да даде началото (с подходяща наздравица с колегите - шампанско и т.н.) на търговията с продажби "на късо"...

    Да ви питам аз тогава как ще злорадствате! Ще търсите да си купите, но нямааааааааааааа ...

    Коментар


    • Ако избягат всите купувачи до 9.30, и най бързия продавач ще е с тиквен медал.:-)За жалост...

      Коментар


      • Утре ще е като в спринта на 100 метра в атлетиката – всички стартират от една позиция и най-бързият печели

        Коментар


        • :shock: :shock: :shock: Все едно някой си е направил майтап, но за съжаление не е.

          Коментар


          • айде утре на долното ограничение!!!

            Коментар


            • В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Каучук АД-Пазарджик /KAU/:
              С решение на СД на Каучук АД, гр.Пазарджик е свикано ОСА на 01.08.2006г, като поканата с дневния ред и проекторешенията е публикувана в ДВ. бр.47/ 09.06.2006 год.
              Поводът за свикването му е неприемането на отчета за управлението на дружеството през 2005 год., неприемането на финансовия отчет и баланс, както и доклада на дипломирания експерт-счетоводител на редовното Общо събрание на акционерите на 14.06.2006 год.
              Същевременно се оказа, че финансовото и икономическо състояние на дружеството е много по-тежко, отколкото се предполагаше.
              Данните, изнесени в отчета за управление на дружеството за 2005 год. не показват истинското състояние на дружеството - в тях никъде не се вижда, че загубите например са за около 20 млн. лв., че задълженията към доставчици растат главоломно, че на практика има несъбираеми вземания.
              Настоящето ръководство завари пълен хаос в документооборота - били са унищожени или изнесени всички видове договори, документация касаеща нормалното протичане на управленския и производствен процес. Липсват договори за сключени банкови кредити, съответно са изпратени писма с молба за копия от документацията; липсват договори за доставка на основни суровини и материали, както и договори с наши клиенти за експедирана и платена продукция. Натъкнахме се на данни за фиктивна доставка на машини и съоръжения, отчетени по инвестиционната програма за над 2 млн. лв., като полагаме усилия да се свържем със съответните фирми, издали фактурите.
              Избраните от ОСА на 25.04.2006 г. контрольори, по смисъла на чл. 251а от ТЗ, продължават своята работа по пълната ревизия за 2005 год., но до момента няма готовност с пълен доклад, с баланс и отчет за доходите за 2005 год.
              Всичко гореописано допринася за невъзможността да изпълним задължението си по чл. 42 от Наредба № 2, т.е. 45 дена преди провеждане на събрание да изпратим поканата с писмените материали по точките от дневния ред.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vi
                Късно ли е за влизане????
                Рано е още....
                на никого нищо не препоръчвам

                Коментар


                • Тръгнахме надолу, пък ти ако искаш влизай

                  Коментар


                  • Късно ли е за влизане????

                    Коментар


                    • Ъп, Ъп

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Viper
                        що се отнася до кункуренцията от западна европа, не е нищо особенно и мисля че износа ще продължава да расте като влезем в ЕС.
                        Дано така да стане. Все пак ще отбележа, че само в съседна Румъния веднага се сещам за три предприятия - Rolast, Artego и Arteca. За последното не съм сигурен (там предлагаха приватизацията да стане на части и нямам свежа инфо, но още работят - щото купуват), но първите две са с чувствително по-високи продажби (всяко) в сравнение с Каучук.
                        Впрочем с това не казвам, че дружеството е надценено или подценено, т.е. не изразявам мнение за потенциала на акциите му.

                        Коментар


                        • Продайбите намаляват заради по - малкото потребление на мини марица изток, които са и едни от основните клиенти на тежките ленти, но тази година ще наваксат с поръчки. За последната година ръста в износа е нараснал с 103%, като дружеството печели нови поръчки в италия. А що се отнася до кункуренцията от западна европа, не е нищо особенно и мисля че износа ще продължава да расте като влезем в ЕС.
                          Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от nide
                            Каучук-97 притежава 51.01%, колкото са прехвърлени днес.
                            Дали е някакво съвпадение.
                            удоволствие е да видя усмивка във връзка с каучука :-)
                            щото като се сетя за шефа на рмд-то :-(
                            но ако си прав в догадките, ве роятно и той сега е :-)

                            Коментар


                            • Каучук-97 притежава 51.01%, колкото са прехвърлени днес.
                              Дали е някакво съвпадение.

                              Коментар


                              • там се развяваше рмд-то и ако още е така съм скептик за производството. от друга страна ако е влязъл знаещ и можещ инвеститор - може и да стане интересно. ще трябват сериозни инвестиции при значителна външна конкуренция и незначителен вътрешен пазар. но знае ли човек ...

                                Коментар

                                Working...
                                X