Бях в завода преди да го купят Химимпорт , да развалина е на ПРЪВ ПОГЛЕД и от вън и от вътре , но работи и ще продлжава да работи защото продукцията му се търси и ка4еството и е добро, а с новият собственик мисля ,4е бъдещето му е безпроблемнно.Имам акции и възнамерявам да си купя още.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каучук АД (KAU)
Collapse
X
-
xy написа:
То и за ODES-а директора му дава 250 за акция, в едно минало интервю, ама кога ли ще стане.... дали ще стане.....
Коментар
-
То и за ODES-а директора му дава 250 за акция, в едно минало интервю, ама кога ли ще стане.... дали ще стане.....
говорех за интервю на БИВШ директор,който твардеше че е изльган от сегашните собственици.Не говореше да рекламира дружеството и да качва цената на акцийте,а как са завзели предприяртие,което може да носи десетки милиони печалба годишно,за без пари!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikitoriaпомня едно интервю на бившия директор през лятото в 24 часа или труд.в което той се вазмущаваше от цената на която беше минал един голям пакет на блокова сделка(мисля)но цената бе 7 и малко.тогава ми направи впечетление това дружество,защото този бивш директор знаеше и беше описал в интервюто доста неща за састоянието на КАУЧУК АД.Та основното,което ме бе накарало да вляза в тази позиция,макар и с мако броики,бе това че този бивш и изгонен директор твьрдеше,че реалната цена за акция е над 100лв!!!тогава си помислих че нешо се е исхвьрлил,ама сега си мислия че е бил много в час!!
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
помня едно интервю на бившия директор през лятото в 24 часа или труд.в което той се вазмущаваше от цената на която беше минал един голям пакет на блокова сделка(мисля)но цената бе 7 и малко.тогава ми направи впечетление това дружество,защото този бивш директор знаеше и беше описал в интервюто доста неща за састоянието на КАУЧУК АД.Та основното,което ме бе накарало да вляза в тази позиция,макар и с мако броики,бе това че този бивш и изгонен директор твьрдеше,че реалната цена за акция е над 100лв!!!тогава си помислих че нешо се е исхвьрлил,ама сега си мислия че е бил много в час!!
Коментар
Коментар