Първоначално изпратено от newkid
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 845Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от 845А какво да правим тези които сме влезли на 340лв.?
Кога ще можем да излезем?
Въпросът ми е кога най-после ще стигнем 340лв.?
Разбрах какво имаш предвид с въпроса си, но ми се стори странно да питаш точно мен и точно по този начин..Освен това, ти сам си отговаряш - щом не искаш да излезеш на загуба, то би трябвало да излезеш, когато акцията стане не по-малко от 340 лв. Мога със сигурност да ти кажа, че това ще стане (дано това те успокоява), но естествено не знам кога..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от 845А какво да правим тези които сме влезли на 340лв.?
Въпросът ми е кога най-после ще стигнем 340лв.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от миеща се мечкаПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от миеща се мечка...и тези нива кои са според теб ??
Краткосрочно не повече от 200 лв. по мое скромно мнение..Поне на тези нива бих започнал да наблюдавам позицията. Естествено без да препоръчвам, не съм търгувал тази акция и нямам много наблюдения.
да чакаме тогава според теб и на 80,? нали е все под 200 ???
Аз не смятам, а гледам графики.. Ако само смятаме, то и сега би могло да се рентира влизане по позицията..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 845Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от миеща се мечкаПървоначално изпратено от ghettoffНе, просто акцията се беше надула страшно много миналата ранна есен и още изпуска въздух.. Все по-леко и по-леко докато дойдат нивата за влизане..
Краткосрочно не повече от 200 лв. по мое скромно мнение..Поне на тези нива бих започнал да наблюдавам позицията. Естествено без да препоръчвам, не съм търгувал тази акция и нямам много наблюдения.
Когато поискате..
Коментар
-
Първоначално изпратено от миеща се мечкаПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от миеща се мечка...и тези нива кои са според теб ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от миеща се мечка...и тези нива кои са според теб ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от миеща се мечкаПървоначално изпратено от ghettoffНе, просто акцията се беше надула страшно много миналата ранна есен и още изпуска въздух.. Все по-леко и по-леко докато дойдат нивата за влизане..
Коментар
-
Първоначално изпратено от миеща се мечкаПървоначално изпратено от ghettoffНе, просто акцията се беше надула страшно много миналата ранна есен и още изпуска въздух.. Все по-леко и по-леко докато дойдат нивата за влизане..
Коментар
Коментар