If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе и аз туй хортувам бе Ташунко.Лошо ни е пазарчето в момента-а па момето нека си чака -лошо нема.
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Първоначално изпратено от stoian
Абе анализа не е лош и аз чакам надоле-ти как я виждаш.И тука как навсякъде е игра по тренда.
Абе Ташунко да не джиткаш пак тука-много надолу нещо.
Ава малкичко щот мноооо заспала търговия.Прочетоа некой анализ вчера и некой бледолики бързат да са застраховат кат продават Ама след дъжд качулка.Да беа продавали га требваше Хихихихихи
Стоенчо ако тренда продължи надоле всичко ще поевтинее още.Ана с Гърча и Неохим нема го спаси Па да ми говори за поскъпване на акция на пазар с мечи настроение кат нашия е малко пресилено щот спекулантите само туй чакат Га нема ясен тренд нагоре познай колко ще растат акциите.Според мен до таргета на прибиране на печалбата.Мой да стане неохим 120 на бичи пазар ма ся ша стои тук
Абе анализа не е лош и аз чакам надоле-ти как я виждаш.И тука как навсякъде е игра по тренда.
Ава малкичко щот мноооо заспала търговия.Прочетоа некой анализ вчера и некой бледолики бързат да са застраховат кат продават Ама след дъжд качулка.Да беа продавали га требваше Хихихихихи
Стоенчо ако тренда продължи надоле всичко ще поевтинее още.Ана с Гърча и Неохим нема го спаси Па да ми говори за поскъпване на акция на пазар с мечи настроение кат нашия е малко пресилено щот спекулантите само туй чакат Га нема ясен тренд нагоре познай колко ще растат акциите.Според мен до таргета на прибиране на печалбата.Мой да стане неохим 120 на бичи пазар ма ся ша стои тук
Хихихихи аз знам какво правя за това връткам ма ти май не знаеш.Кат толкоз разбираш вземи си Неон или Монбат ма преди туй им виж RSI а не са гърчи само
хахаха, индианец, не знам колко е RSI, а Неохим вече си имам от 70 лв, но мога да ти дам нещо през януари над 120, след като достигнат 50-60 мил. годишна печалба, а и се надявам на дивиденти. Ако искаш.
Много стари спекуланти изгоряхте на този ОРГ.
Няма как. Щом е слязло от 900 значи е евтино, нали така индианец?
Сигурно им гледаш RSI още от март месец. Оттогава е почти постоянно на 30 Мерси от този Орг.
Ти за бат си Ташунко не са притесневай Мнооо отдавна излязох га трбваше а по тренда колкото играх добре беше.И ся ва чакам да са доанализирате и да заиграя пак Хубав анализ аресва ми ша моа да влезна пак и да напрая парички
Хихихихи аз знам какво правя за това връткам ма ти май не знаеш.Кат толкоз разбираш вземи си Неон или Монбат ма преди туй им виж RSI а не са гърчи само
хахаха, индианец, не знам колко е RSI, а Неохим вече си имам от 70 лв, но мога да ти дам нещо през януари над 120, след като достигнат 50-60 мил. годишна печалба, а и се надявам на дивиденти. Ако искаш.
Много стари спекуланти изгоряхте на този ОРГ.
Няма как. Щом е слязло от 900 значи е евтино, нали така индианец?
Сигурно им гледаш RSI още от март месец. Оттогава е почти постоянно на 30 Мерси от този Орг.
Прав си Психо и днес стана врътка Доволен съм Ех да можеше всеки път така да е цена нямаше да имам ама не всеки ден е Велик ден
Ти по-добре виж, какъв анализ са ви врътнали от Делтата - цели 140 лв.
Строхотно връткане ще става
Коментар