If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искаш да кажеш номинално.Защото като сравняваш от4ети ако ОDES е скъп, то ОRGH e направо златен. Истината е, 4е в сравнение с пове4ето помия на борсата, и двете са подценени. Оба4е Одес пове4е!
Дрън-дрън, най-доброто. На тази борса има хем по-добри по вси4ки показатели, хем по-ликвидни, а в същото време дале4 по-подценени от ORGH!!! Ина4е дружеството си е добро, ама дале4е не "най" !
Гари кво стана бе момко ! Къде отива цената ? Пак ли изпусна !
Младежо ако ти беше прав от всеки замаен счетоводител и преподавател по литература щеше да става трейдър ама не ства, както и ти не ставаш ! Седи дома чети Шок....
Гари кво стана бе момко ! Каде отива цената ? Пак ли изпусна !
Младежо ако ти беше прав от всеки замаен счетоводител щеше да става трейдър ама не ства, както и ти не ставаш ! Седи дома чети Шок....
Данните са от баланса към 30.06.2005 , а цитата е от одитирания отчет за 2004. Всеки може да ги провери. Оргахим не ми е първа любов, но за 4-та става .
Отказвам се да споря с глупаци. Този Марти е неграмотен и не може да чете. И изобщо не казвам, че дружеството не се управлява добре и инвестицията не си заслужава - напротив. Можехте да прочетете по-надолу, че според мен отчетът за шестмесечието си е много добър. Само исках да уточня някои детайли. И аз си имам акции на Оргахим затова и го следя това дружество. Ама винаги се намира някой кретен, който отваря сто усти щом нечие мнение се размине с неговите представи. Е хайде да гледаме само положителното като царя. А всичко останало да пренебрегваме. Наистина не мога да разбера някои хора - като влюбени са в определени позиции и ги защитават сякаш това е сестра им, за която някой казва, че е курва. Споко бе - честно е момичето. Айде със здраве.
Коментар