IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде на МАКСА! Новината за сплит ли чакаме?

Имам акции и не препоръчвам покупко-продажба!

Коментар

• Има и сравнително нисичко П/Е , към 15 , 16, има накъде още
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• abc, изчаках да видя, но не грешиш. гледай как си расте акцийката

Коментар

• Боби , трябва да изтъкваш икато греша:-))

Коментар

• abc, пак си прав

Коментар

• тук катеренето е бавно , но постоянно?..

Коментар

• 106
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Някой знае ли кой прехвърли вчерашния пакет от 4000 акции?

Коментар

• Е ли свързано увеличените продажби със скъпия петрол за миналото тримесечие ? А сега като пада петрола ?
                    Когато над половината от печалбата не идва от основна дейност не може да се приеме, че това ще се повтори или потрети.

Коментар

• Така е Стенли, това което бих добавил само и което на мен ми е приятно да видя е, че приходите от продажби на бои (които са си продажби на дребно) отбелязват най-голям ръст - близо 35%. А там марджина е най-голям, както се вижда от отчета.

Коментар

• Абе хора, гледайте обективно на нещата - отчета е доста добър в действилност. Не Ви прави чест само поради простия факт, че не притежавате акции да пишете глупости от сорта на брокерска печалба и т.н. По-притеснителното в случая е, че ръста на приходите с 23 % е предшестван от 31 % увеличение на разходите. Оргахим винаги е реализирал добра печалба от основна дейност, но като воденичен камък са му тежели отрицателните резултати от финансова дейност. В момента ниския курс на долара помага за неутрализирането на този ефект, но за в бъдеще дали ще бъде така..... Само за сравнение - към 30.09.2006 година финансовите приходи надвишават финансовите разходи със 638 хил. лева, докато към 30.09.2005 година ситуацията е била точно обратната - 3 766 хил. лева в полза на финансовите разходи. Иначе предприятието работи пефектно във всяко отношение но структурката на пасивите му такова м...та .

Коментар

• Гари и Trader-a, не знам за кой отчет говорите, но този който аз гледам пише следното:
                          печалба от дейността - 3,739,000 лв.
                          печалба от финансова дейност - 638,000 лв.
                          печалба преди данъци - 4,377,000 лв
                          нетна печалба - 3,964,000 лв.
                          нетна печалба на акция - 7,88 лв.

Коментар

• Nqkoi dnes znaeshe za pechalbata pedi da go prochetat prostosmurtnite!
                            Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Парите са си пари.... Ако рьководният екип е добьр да печели и от др. операции ,аз нямам нищо против...това е комплимент за тях...

Коментар

• И аз така мисля Трейдър. "Брокерска печалба" е много уместно определение. Като махнеш разни валутни разлики и игрички на борсата остава печалба от дейността 1,5 млн.

Коментар

Working...
                                X