Средата на месеца дойде. Някой да има инфо кога най-после да очакваме отчета?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Разбира се че ще е лош, но това все някога трябваше да се случи и инвеститорите са напълно наясно с рисковете.
Коментар
-
Anton Chigurh
То е ясно, че мажоритаря трябва да участва в увеличението с такъв процент, че да не изгуби контрола. Ако имат желание все ще изсмислят нещо. :wink:
Коментар
-
Според мен проблемът за увеличението на капитала е в това, че мажоритарят не иска да рискува да загуби контрол. В момента той държи около 64%, което означава, че максималният размер на увеличението преди мажоритарят да загуби контрол и при положение, че не участва в увеличението, е около 28%. Ако то се осъществи при цена 200 лв., то максималната сума, която може да се събере при горните предположения, е около 28 млн. лв. Макар че така сума определено може да намали съществено левъриджа, едва ли си струва упражнението за такава сума.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Слънчев вятърИзнервили сте се от таз корекция, споко, ще има растеж. Бавно и славно ! нема за къде да се бърза, че и прекален растеж на риск избива. Да не набалончваме сичко що ни изпречи Нека растат сега новите акции от ИПО-тата, да дават тон, там е надеждата, старите и яки акции добре се държат, ако и новите да са така - чудно
Коментар
-
я съм си много доволен от мениджмънта, не ща никакви промени, сичко ми се вижда убаво, браво, все така да управляват мениджърите! Нека мине корекцията, после да я мислиме абе нека си починат хората лятото бе, нека малко вземат въздух само нагоре искате тея акции да върват, нема страшно, нема да избега келепира, виждате как удържа акцията на корекция, тва е връх недостигнат, па вие все сте недоволни . Хората имат нужда от похвала некак си . А преоценка и увеличения са у кърпа вързани, колко по-късно, толкова по-убаво и интересно става Изнервили сте се от таз корекция, споко, ще има растеж. Бавно и славно ! нема за къде да се бърза, че и прекален растеж на риск избива. Да не набалончваме сичко що ни изпречи Нека растат сега новите акции от ИПО-тата, да дават тон, там е надеждата, старите и яки акции добре се държат, ако и новите да са така - чудно
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от NostradamusЕдна преоценка на активите няма ли да свърши работа
Проблемът, обаче според мен, е че ще им е нужен кеш за да могат да изпомпат макса от ръста в строителния сектор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от dexне са толкова зле, имат към 35 мил. задължения, а са генерирали кеш миналата година към 10 мил.http://forexnews.bg
Коментар
-
Anton Chigurh
Приходи ОК, но печалбата дай да не се залъгваме всички знаем от къде е. Спор няма, че си е дружествво слънце това.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от dexне са толкова зле, имат към 35 мил. задължения, а са генерирали кеш миналата година към 10 мил.
Коментар
Коментар