Първоначално изпратено от Инвеститор1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Практиката показва, че винаги има някой с някаква информация...
Първоначално изпратено от NickiЗащо всички си мислят, че някой с някаква информация за 3м отчет движи цените в момента? В крайна сметка цените се определят от очакванията на инвеститорите, а не от това което е било..... Аз мисля, че при Оргахим в последния месец се събраха доста добри новини, които сами по себе си са достатъчни за това движение, че и още.... Освен ЗУНКа да не забравяме и увеличението на прозводството с около 30% (1500 тона на месец) следствие на прехвърлянето на румънските бои...Човек без идея е като риба без велосипед
Коментар
-
Защо всички си мислят, че някой с някаква информация за 3м отчет движи цените в момента? В крайна сметка цените се определят от очакванията на инвеститорите, а не от това което е било..... Аз мисля, че при Оргахим в последния месец се събраха доста добри новини, които сами по себе си са достатъчни за това движение, че и още.... Освен ЗУНКа да не забравяме и увеличението на прозводството с около 30% (1500 тона на месец) следствие на прехвърлянето на румънските бои...
Коментар
Коментар