Благодаря на alex2511 че не е забравил. Довечера ще хвърлям боб, утре сутринта ще гледам на кафе, абе изобщо ще се опитам до ден - два да ти кажа нещо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от lawyerПървоначално изпратено от alex2511Да бе наистина, те откъде знаеш? Ако кажеш и какво пише вътре ще те призная.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от Stavrud TemelkovПървоначално изпратено от Колчо Слепеца... ми нещо като ..
.... М5 примерно, ама малко по слабичко..
Коментар
-
Пичове, защо се хабите? Не всички участници на БФБ имат време да влизат в празни коментари в тоя форум.
И, нали не смятате, че играч, който е преценил потенциалът на дадена позиция - ще тръгне срещу себе си, само, за да накажел мажоритаря. По-скоро обратното се случва, но не и миноритар да "накаже" мажоритаря.
Не мисля, че може и да "стачкува" някой миноритар, за да е солидарен с вас: все пак вие бихте стачкували символично, защото нямате вкарани пари...
Да търсим/те логика на борсата е основно занимание на всички нас. Фактът, че ОЩЕ ПИШЕМ в тоя форум може да означава само едно: ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СХВАНЕМ ТАЯ ЛОГИКА НА ПАЗАРА (или такава изобщо няма!).
Успех! Нищо лично!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от QuasiInvestorПринципно и аз съм съгласен - такова поведение, не трябва да се толерира.
Но от друга страна не забравяйте, че огромна част от хората играещи на борсата са просто спекуланти, а да търсиш морал от спекуланти - просто немислимо. Вижте как наред с КОБОСите там са се наредили и посредниците...
Ще мине време, ще минат 1-2 краха, и хората ще се научат да играят и (дай Боже) да инвестират по-спокойно и с повече умисъл. А дотогава - знаете как е -
балона се надува, надува, надува,
надувайте момчета, да стане на парчета
Е, нищо не пречи и ние да се облажим покрай надуването де :lol:
Коментар
-
Принципно и аз съм съгласен - такова поведение, не трябва да се толерира.
Но от друга страна не забравяйте, че огромна част от хората играещи на борсата са просто спекуланти, а да търсиш морал от спекуланти - просто немислимо. Вижте как наред с КОБОСите там са се наредили и посредниците...
Ще мине време, ще минат 1-2 краха, и хората ще се научат да играят и (дай Боже) да инвестират по-спокойно и с повече умисъл. А дотогава - знаете как е -
балона се надува, надува, надува,
надувайте момчета, да стане на парчета
Е, нищо не пречи и ние да се облажим покрай надуването де :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloНапълно подкрепям Commentator !!!
Коментар
Коментар