Първоначално изпратено от alex2511
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Parvo da se izvinia za latinicata....
M5 Saglasen sam s teb ,che tova pokachvane ne e zdravoslovno i naistina v nego sa kakulirani dosta nadejdi ....
Ne sam saglasen obache za niakoi neshta s teb....
Kolko e p/e na kompaniite v SOFIX i koi sa snai goliamo takova(smetni na CHIM kolko e na baza 2 Q kato ignorirash pechalbata ot prodajbata na rechnoto plavane)...tova beshe samo edin joker...za drugite shte ti pomogna ...ako ne mojesh sam..
Znaesh li kolko procenta ot free float e v portfeilite na golemite ....
...pak joker(razgledai fondovete na ELANA,ADVANCE INVESTI drugi)...i shte razberesh ,che te nqmada pozvoliat cenata da stane 230lv,zashtoto portfeilite sa preoceneni dosta po-visoko....
....a che cenata otskochi znachitelno.....vqrno e ,,,,,pri dobar otchet za 2Q SMQTAM,CHE CENATA shte se zakove mejdu 450-500lv...
.....a za spit ne mectaite ....skoro nqma da ima
Коментар
-
Anton Chigurh
Както и да го гледате и двете на тези нива са Балони, но има още много хелий за това и двете ще летят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от M5Първоначално изпратено от NickiПървоначално изпратено от M5Първоначално изпратено от NickiПечалба от обичайна дейност е 1102х. (не 300х.)
И с колко са се подобрили резултатите това тримесечие спрямо миналатата година първото тримесечие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NickiПървоначално изпратено от M5Първоначално изпратено от NickiПечалба от обичайна дейност е 1102х. (не 300х.)
И с колко са се подобрили резултатите това тримесечие спрямо миналатата година първото тримесечие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от M5Първоначално изпратено от NickiПечалба от обичайна дейност е 1102х. (не 300х.)
Коментар
Коментар