IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alex2511
    Позициията ми прилича на затишие пред буря. Или ще изгорим или ще се наводним.
    Не виждаш ли какво е времето ?

Коментар

• Позициията ми прилича на затишие пред буря. Или ще изгорим или ще се наводним.

Коментар

• ORGH имат ADVANC 12842, ELNIF 2405, DFELA 4780, DFNEW 500, DFUSD 4500 , ПФ Доверие 1895 и ЦКБ Сила

Коментар

• Споко бойс.Има още.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Parvo da se izvinia za latinicata....

M5 Saglasen sam s teb ,che tova pokachvane ne e zdravoslovno i naistina v nego sa kakulirani dosta nadejdi ....

Ne sam saglasen obache za niakoi neshta s teb....

Kolko e p/e na kompaniite v SOFIX i koi sa snai goliamo takova(smetni na CHIM kolko e na baza 2 Q kato ignorirash pechalbata ot prodajbata na rechnoto plavane)...tova beshe samo edin joker...za drugite shte ti pomogna ...ako ne mojesh sam..

Znaesh li kolko procenta ot free float e v portfeilite na golemite ....

...pak joker(razgledai fondovete na ELANA,ADVANCE INVESTI drugi)...i shte razberesh ,che te nqmada pozvoliat cenata da stane 230lv,zashtoto portfeilite sa preoceneni dosta po-visoko....

....a che cenata otskochi znachitelno.....vqrno e ,,,,,pri dobar otchet za 2Q SMQTAM,CHE CENATA shte se zakove mejdu 450-500lv...

.....a za spit ne mectaite ....skoro nqma da ima

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от alex2511
              Днес 106 много пакети си прехвърлиха. Дали не са хвърлили едно око на отчета.
              Явно се готвят за нещо, дано да е хубаво.
              Прехвърлят си ги от единия в другия.
              Дали?

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                Днес 106 много пакети си прехвърлиха. Дали не са хвърлили едно око на отчета.
                Прехвърлят си ги от единия в другия.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Днес 106 много пакети си прехвърлиха. Дали не са хвърлили едно око на отчета.

Коментар

• Нека да е така, но да е плавно. Компаниите са си добри

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Както и да го гледате и двете на тези нива са Балони, но има още много хелий за това и двете ще летят.
                      Най-накрая една умна приказка някой да каже.

Коментар

• Както и да го гледате и двете на тези нива са Балони, но има още много хелий за това и двете ще летят.

Коментар

• Първоначално изпратено от M5
                          Първоначално изпратено от Nicki
                          Първоначално изпратено от M5
                          Печалба от обичайна дейност е 1102х. (не 300х.)
                          Ехе ще се сетите на годишна база е 4400х. при сегашната капитализация да ви е честито P/E 48 балон не ами към ония големите отивате как им викаха - ДЕРИЖАБЪЛ май беше
                          Въпрос към М5 : Как при загуба 315 х. за първото тримесечие на миналата година Оргахим изкараха 5,750х. печалба от обичайната дейност за цялата година?
                          И с колко са се подобрили резултатите това тримесечие спрямо миналатата година първото тримесечие?
                          Ще ти отговоря с въпрос - ами как при Елтос печалбата за 1год. нарасна 40 пъти, нали знаеш как???
                          А според тебе , Елтоса или Оргата е по-голям балон?

Коментар

• Честно казано - не знам, пък и Елтос не ме интересува, но ако това е ключа към Оргахим - моля те обясни ми как

Коментар

• Първоначално изпратено от Nicki
                              Първоначално изпратено от M5
                              Ехе ще се сетите на годишна база е 4400х. при сегашната капитализация да ви е честито P/E 48 балон не ами към ония големите отивате как им викаха - ДЕРИЖАБЪЛ май беше
                              Въпрос към М5 : Как при загуба 315 х. за първото тримесечие на миналата година Оргахим изкараха 5,750х. печалба от обичайната дейност за цялата година?
                              И с колко са се подобрили резултатите това тримесечие спрямо миналатата година първото тримесечие?
                              Ще ти отговоря с въпрос - ами как при Елтос печалбата за 1год. нарасна 40 пъти, нали знаеш как???

Коментар

• Първоначално изпратено от M5

Коментар

Working...
                                X