Ох, на час по лъжичка - сега ще прочетат това лудите - http://www.investor.bg/?id=53634 - и утре пак ще се пробват да гонят Мостове и Пътища...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от оркабез тази операция печалбата им става 4673
В този смисъл ми е любопитно как La Costa прави прогнозите си
Първоначално изпратено от La Costa[Доста повърхностно виждане. Аз също бях от тези, които "помпаха" цената от 250 до към 420 лева, но не защото имах някаква вътрешна информация, а защото си бях направил сравнително добре прогнозите /за 5,5 млн печалба и 59 млн лв приходи/
Прав си за тази операция. Без нея нетната печалбата би била по-малка, но все пак очаквах дружеството да реализира около 2 млн лв финансова печалба /за първото тримесечие към 1,3 млн лв/, поради обезценяващият се долар и икономията от лихви, която беше видима още в отчета за първото тримесечие.
Очакванията ми бяха и за значително нарастване на печалбата от дейността най-вече поради икономии от мащаба при увеличеното натоварване на производствените мощности. Тук бях приятно изненадан с още по-значително нарастване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърВсеки сам си прави изводите, но мойте са:
към 6 месеца за 07; Р/Е 35,...
Smile) Ami az nesluchajno sum slojil tova smeesto se choveche na kraja Wink
na 350 ste se vidim pak
Коментар
-
Всеки сам си прави изводите, но мойте са:
към 6 месеца за 07; Р/Е 35,...
Smile) Ami az nesluchajno sum slojil tova smeesto se choveche na kraja Wink
na 350 ste se vidim pak
Коментар
Коментар