Ох, на час по лъжичка - сега ще прочетат това лудите - http://www.investor.bg/?id=53634 - и утре пак ще се пробват да гонят Мостове и Пътища...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от оркабез тази операция печалбата им става 4673
В този смисъл ми е любопитно как La Costa прави прогнозите си
Първоначално изпратено от La Costa[Доста повърхностно виждане. Аз също бях от тези, които "помпаха" цената от 250 до към 420 лева, но не защото имах някаква вътрешна информация, а защото си бях направил сравнително добре прогнозите /за 5,5 млн печалба и 59 млн лв приходи/
Прав си за тази операция. Без нея нетната печалбата би била по-малка, но все пак очаквах дружеството да реализира около 2 млн лв финансова печалба /за първото тримесечие към 1,3 млн лв/, поради обезценяващият се долар и икономията от лихви, която беше видима още в отчета за първото тримесечие.
Очакванията ми бяха и за значително нарастване на печалбата от дейността най-вече поради икономии от мащаба при увеличеното натоварване на производствените мощности. Тук бях приятно изненадан с още по-значително нарастване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърВсеки сам си прави изводите, но мойте са:
към 6 месеца за 07; Р/Е 35,...такова П/Е за полвин година има
, ама не е съвсем стандартно
цената мина 460
нема кво да се чудите ...
Smile) Ami az nesluchajno sum slojil tova smeesto se choveche na kraja Wink
na 350 ste se vidim pak
Коментар
-
Всеки сам си прави изводите, но мойте са:
към 6 месеца за 07; Р/Е 35,...такова П/Е за полвин година има
, ама не е съвсем стандартно
цената мина 460