IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от x_etra
    Интересно ми е след време, ако нещо се случи с тази / и не само тази/ компания, дали ще може да се намери начин да се търси отговорност от шефовете на пенсионните дружества, които са набутали и продължават да набутват сума ти чужди пари тук...
    Ами то тогава най-добре, вместо да се занимават с финанси шефовете на пенсионните дружества да хапват Фафли с млЕко и да си ближат сладоледа :-) Така най-много да надебелеят :-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Интересно ми е след време, ако нещо се случи с тази / и не само тази/ компания, дали ще може да се намери начин да се търси отговорност от шефовете на пенсионните дружества, които са набутали и продължават да набутват сума ти чужди пари тук...

Коментар

• Някой да знае къде са им отчетите за четвърто тримесечие на тия хубавци, ако въобще ги има???

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
          точно така. нека всички дружно да ти продадат акците си
          ако може за под 50лв нали.
          прибързал си с отговора. не ме интересуват акции на оргахим.
          провокиран бях от инвестора, обявил оргата като акция на седмицата.
          впрочем споделих факти, а не коментар - може и да не съм се изразил еднозначно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
            преди време се заблуждавах, че ще се научат да работят добре - имал съм доста разочарования с боите им.
            поради неритмичност при немския ми доставчик започнах отново да купувам индустриални бои от оргата.
            е, нищо ново - претенциозни по отношение на цена и елементарно непоследователни в качеството като бои. сега отново купувам от германия и си мисля, че когато някой е некоректен в нещо (помните историята с отчетите и прословутия нов счетоводен софтуер ;-) , а дори награда за прозрачно управление или добро корпоративно управление получиха ...) едва ли ще е коректен в другите си действия.
            накратко - за мен тази компания е аут!
            споделям с цел ПРЕПОРЪКА към потенциално заблудимите в бъдеще инвеститори.
            точно така. нека всички дружно да ти продадат акците си
            ако може за под 50лв нали.

Коментар

• Дано не си прав. Понякога това няма нищо общо с цените на акциите, особено у нас.

Коментар

• преди време се заблуждавах, че ще се научат да работят добре - имал съм доста разочарования с боите им.
                поради неритмичност при немския ми доставчик започнах отново да купувам индустриални бои от оргата.
                е, нищо ново - претенциозни по отношение на цена и елементарно непоследователни в качеството като бои. сега отново купувам от германия и си мисля, че когато някой е некоректен в нещо (помните историята с отчетите и прословутия нов счетоводен софтуер ;-) , а дори награда за прозрачно управление или добро корпоративно управление получиха ...) едва ли ще е коректен в другите си действия.
                накратко - за мен тази компания е аут!
                споделям с цел ПРЕПОРЪКА към потенциално заблудимите в бъдеще инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона
                  И в оргата, загубилите си парите и съня са безкрай. Нема перспективи тук, не го ли разбрахте. Едни пенсионери от доверие надуха балона във време, когато тия не ебаваха даж и отчети да публикуват. Сега от една година поне се опитват да се разпродадат, че да се цепят, че накрая ще се окаже поредната чиста акция. Тогава поне ще се оправи ликвидността за радост на некои индианци (от българската им версия)

Не е препоръка.

Тъй тъй Пипон ша ма гадилка радостта от ликвидноста та чак ша ма тресе хахаха !! Се ми е тая ако ма питаш мен .Мен ме интересува спекулата за момента.Мисля че е по интересна. След година -две мой се замисла за дългосрочност ма ся не .

Коментар

• И в оргата, загубилите си парите и съня са безкрай. Нема перспективи тук, не го ли разбрахте. Едни пенсионери от доверие надуха балона във време, когато тия не ебаваха даж и отчети да публикуват. Сега от една година поне се опитват да се разпродадат, че да се цепят, че накрая ще се окаже поредната чиста акция. Тогава поне ще се оправи ликвидността за радост на некои индианци (от българската им версия)

Не е препоръка.

Коментар

• Бряяяяххххх на тия ко им стана ва взеаа че са размърдаха накрая . Аферим !!ша зарадват фондовете дет кат луди купуваха на 600 лв по хиляди бройки

Коментар

• Навремето ме кефеше тази акция.Ся малко се залюха ама ще се оправи след време.Имаше доста ПФ -та туканака.Да видим след време ква ще им е играта на тях

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                          Тук нещо инфото за продажба на активи ми се струва недостатъчно. Оргахим ще продължи ли да произвежда сухи смеси и къде ще го прави? Или ако продава бизнес, защо се казва, че се продават активи? Ще има ли отношение към дистрибуцията на продуктите на Мапей?
                          Абе аз ходих дори на ОСА-то и пак нищо не разбрах. Само разбрах, че са на загуба и няма дивидент, ама то се очакваше.
                          Не е препоръка. Имам акции, за моя мащаб доста.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тук нещо инфото за продажба на активи ми се струва недостатъчно. Оргахим ще продължи ли да произвежда сухи смеси и къде ще го прави? Или ако продава бизнес, защо се казва, че се продават активи? Ще има ли отношение към дистрибуцията на продуктите на Мапей?
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                              Ташунко, гледам изгрял си почти във всяка тема
                              Да не би индианците да сте тръгнали да събирате дърва за зимата
                              Още не е дошла есента, а индианците вече събират дървата... ))

Коментар

• Ташунко, гледам изгрял си почти във всяка тема
                                Да не би индианците да сте тръгнали да събирате дърва за зимата

Коментар

Working...
                                X