IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен силната страна ан ДЗИ банк са крадитите. Аз на това залагам в най-голяма степен. Според мен тези видове кредити са доста обещаващи "Кредити за земеделски производители" и Кредити за фирми, членове на "Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация" има си и силни и слаби страни банката. Имам информация е че раздават от тези два вида кередити като луди. Това ще го видиме в отчетите за 3q. А относно рекламата лошо няма. На запад се влагат огромни пари за реклами на финансови институции, това е нещо което в България в последните години се загадна.

Коментар

• ... и погледни новините около банката - винаги ги има ... поне по две в месеца ... като под часовник ... но не какви да е ... а такива за нови продукти и услуги, които от много-много време ги има по другите банки ... погледните рекламите, които бълват ... и ако кажеш, че това не е с цел продажбата на банката ... просто ще си замълча ... щото с радиоточка не се спори ... нали така :0)

Коментар

• ... не мисля, че си наясно за цените и услугите, които предлага ДЗИ Банк ... проверил съм ги и мога да ти кажа, че банката оставена в ръцете на клиентите не би издържала на конкуренцията ... единственото, което я държи и покачва показателите й е дейността на Българската финансова група ДЗИ ... другото важно нещо, което не че покачва показателите, а направо ги издува е тясната свързаност с бюджета ... но от бюджет не се печели ... ти като представител на "минфин" си наясно че бюджета е освободен от такси и комисионни ... обороти и нищо повече ... добре де някое овърдрафче или кредитче чат-пат на некой заблуден служител ...

Коментар

• Да ти кажа честно мене 5 лв ме устройва перфектно. Въороса е че банката работи и печели и това не може да не се отрази в/у цената й. А според мен продажба на този етап е нвмислима.

Коментар

• ... ДЗИ Банк е изключително спекулативна позиция - за никого не е тайна, дори и течението от ръста на индексите си мисля че не би докарало цена от 5 лв ... ако купувача, който е единствения който има сметка за натис върху цената, успее да договори цена на акция около 4 лв, това би я изстреляло дори и над 5-те лева ... проблема че нито Кюлев би я продал за 4 лв, нито някой би я купил за повече от толкова ... на акция де :-) ... и мене ако питате скоро преговорите ще приключат и цената ще бъде освободена ... но посоката й е около 4-те лева и после надолу, надолу ... ако някой се съмнява в пророческите ми способности нека прочете постингите ми за HES и SFARM от предишните няколко дена ...
            ... и благодаря на Биохим че уважава мненията на присъстващите в този форум :-)

Коментар

• mani,mani!
              I az se pritesnqwam da ne wsemem da se sadarjim na teq niva o6te dalgo,4e werno moje nqkoq korekciq da ni spoleti!
              Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• ееееее........-т'ва питай Биохим!
                Ние сме 4естни инвеститори!
                Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Момчета като гледам графиките възможностите за влизане в стабилен тренд бях разбити от Биохим през 19 20 и 21 този месец. Когато говориме за такива дирижирани позиции едно е ясно ще има поскъпване въпроса е кога. Поне на този етап не виждам как ще скочат цените над 4 лв. А най-лошото което може да стане е да достигнеме корекцията на тези нива.... тогава ще страдаме доста. Така мисля АЗ.

Коментар

• Vsi4ki znaem 4e 6te poskupnat. Po interesno e koga. Daite prognosi- As kasvam . Do kraja na Noemvri 5-5.50

Коментар

• mai kato gledam poredniq trend se formira za utre..............
                      da widim dali pat 6te ima izsipwane kato stigne cenata do 3.97-3.98

Коментар

• Ne mogat ve4no da podpirat cenata- do edin mesec 6te ja osvobodjat.Po vajno e 4e se podobrjavat pokasatelite na bankata.

Коментар

• obnadejdawa6toto e,4e wapreki totalniq natisk warhu posiciqta,interes ima!
                          eto,sled w4era6noto poredno potapkwane na pazarniq princip,cenata otnowo se warna tam kadeto i e mqstoto - na izgodna posiciq za eventualen barz skok.
                          Stiga ot Biohim da prestanat s manipulaciite i ograni4awaneto na posiciqta

Коментар

• Neka da pome4taem- GE kupuva RXB i cenite otivat na 10 leva. UHAA

Коментар

• Be ako gledaneto na babki bi wdignalo akciikite mi do 7 - 8 lev4eta,neka i twa da prawqt ot DZi - Bank.

Коментар

• Разбира се, Николов :-))

Коментар

Working...
                                X