И ДЗИ и Росексим са добри и купува4и ще се намерят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
дзи банк в частност и банковата сфера като цяло
Първоначално изпратено от NikolaДа ти кажа честно аз съм оптимист. Да не би Кюлев да е финансовия гений, който върти банката? Много ясно че не е той. Според мен цените ще върнат предишните им стойности. Добър момент за покупка би било когато стане ясно какво ще е бъдещето на цялата финансова огранизация. На този етап гледаме мача и това е. Факт е обаче че паникьорите са много.
сега на 1000% съм сигурен , че ще има яко теглене на депозити. и от обикновени хора , и от разни други дето имат там МНОГО пари. колкото и пъти да съм ходил в банката , идва по някой с черно яке и депозира ( той разбира се не знае, че така се казва , а ги СЛАГА в банка ) мин 100 000 лв. но от това , да се надяваме да не се получи и ликвидна криза с другите банки .. като ефекта на доминото - ако видят че се извиват опашки , да не хукнат и по другите банки.
дано..
Коментар
-
Anton Chigurh
Разбира се, плюс това отчета им за 3q е добър!
Коментар
-
Anton Chigurh
Да ти кажа честно аз съм оптимист. Да не би Кюлев да е финансовия гений, който върти банката? Много ясно че не е той. Според мен цените ще върнат предишните им стойности. Добър момент за покупка би било когато стане ясно какво ще е бъдещето на цялата финансова огранизация. На този етап гледаме мача и това е. Факт е обаче че паникьорите са много.
Коментар
-
Anton Chigurh
Това се опитах да и аз да изчисля но всички нива на които можеше да бъде оказан отпор бяха отнесени като куцо пиле домат. Аз лично ще чакам бъдещо продаване на банката. На тези нива не продавам.
Коментар
-
Абе тия 2-та няма ли кой га ги гръмне тях бе! - да е... и държавата!
Министрите Георги Петканов и Румен Петков ще дадат съвместна пресконференция
26 октомври 2005 | 07:50
Агенция "Фокус"
София. Министрите на правосъдието Георги Петканов и на вътрешните работи Румен Петков ще дадат от 9 часа съвместна пресконференция, съобщиха от правителствената информационна служба. Те ще вземат отношение по някои от оценките в Доклада на Европейската комисия за напредъка на страната ни в областта на съдебната реформа и сигурността на гражданите.
Пресконференцията ще се състои в Гранитната зала на Министерския съвет, преди редовното заседание на правителството.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Anton Chigurh
DZI почна да пада. Лошо изгорях си с 500 бройки RXB това е положението. Мамка му...
Коментар
Коментар