IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И ДЗИ и Росексим са добри и купува4и ще се намерят

Коментар

• момчета дайте да не се заблуждаваме - в краткосрочен план птиците отлитат на юг. та спекулантите само чакат нещо такова.
      аз моите дзи ги продадох вече, а за ривр ще чакам по-добри времена.
      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• дзи банк в частност и банковата сфера като цяло

Първоначално изпратено от Nikola
        Да ти кажа честно аз съм оптимист. Да не би Кюлев да е финансовия гений, който върти банката? Много ясно че не е той. Според мен цените ще върнат предишните им стойности. Добър момент за покупка би било когато стане ясно какво ще е бъдещето на цялата финансова огранизация. На този етап гледаме мача и това е. Факт е обаче че паникьорите са много.
        могат да се върнат , ама могат и да не се върнат.
        сега на 1000% съм сигурен , че ще има яко теглене на депозити. и от обикновени хора , и от разни други дето имат там МНОГО пари. колкото и пъти да съм ходил в банката , идва по някой с черно яке и депозира ( той разбира се не знае, че така се казва , а ги СЛАГА в банка ) мин 100 000 лв. но от това , да се надяваме да не се получи и ликвидна криза с другите банки .. като ефекта на доминото - ако видят че се извиват опашки , да не хукнат и по другите банки.
        дано..

Коментар

• Sega ako sme normalna borsa trjabva akciite na BSTR da sko4at.

Коментар

• Разбира се, плюс това отчета им за 3q е добър!

Коментар

• Аз също мисля оптимистично и нямам намерение да продавам на загуба
              Кюлев да не е ЕТ,че да се срива бизнеса му.
              Ами ако се продава групата познайте къде ще отиде цената?!!
              Е гати екшъндържавата!

Коментар

• Tова при вси4ки слу4аи 6те ускори продажбата на банката- купува4и има

Коментар

• Да ти кажа честно аз съм оптимист. Да не би Кюлев да е финансовия гений, който върти банката? Много ясно че не е той. Според мен цените ще върнат предишните им стойности. Добър момент за покупка би било когато стане ясно какво ще е бъдещето на цялата финансова огранизация. На този етап гледаме мача и това е. Факт е обаче че паникьорите са много.

Коментар

• Абе аз съм ебати и каръка. За последната година днес за първи път нямах интернет за 2-3 часа и к`ва стана - -15%. А сигурно ше падне и още. Но пък дали това няма да е добър момент за покупка?

Коментар

• Ако се продава, едва ли ще се продаде само банката. По вероятно е да се търси купувач за цялата финансова група.

Коментар

• Това се опитах да и аз да изчисля но всички нива на които можеше да бъде оказан отпор бяха отнесени като куцо пиле домат. Аз лично ще чакам бъдещо продаване на банката. На тези нива не продавам.

Коментар

• И какво изгоряха хотелите ли? Като убиха Илия Павлов в ghvmp спряха да ходят туристи!? Или звездите му станаха 2!?
                          Че Кюлев е бивше ченге - той си е виновен.
                          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• До кога може да пада цената?
                            Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Абе тия 2-та няма ли кой га ги гръмне тях бе! - да е... и държавата!

Министрите Георги Петканов и Румен Петков ще дадат съвместна пресконференция

26 октомври 2005 | 07:50
                              Агенция "Фокус"

София. Министрите на правосъдието Георги Петканов и на вътрешните работи Румен Петков ще дадат от 9 часа съвместна пресконференция, съобщиха от правителствената информационна служба. Те ще вземат отношение по някои от оценките в Доклада на Европейската комисия за напредъка на страната ни в областта на съдебната реформа и сигурността на гражданите.
                              Пресконференцията ще се състои в Гранитната зала на Министерския съвет, преди редовното заседание на правителството.
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• DZI почна да пада. Лошо изгорях си с 500 бройки RXB това е положението. Мамка му...

Коментар

Working...
                                X