If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
i az znam 4e rxb e skapana a ccb e o6te po-skapana, za FIBANK sam 100 % siguren 4e e nai-skapana i drugite sa ot skapani po-skapani i ne mi kazvaite 4e ne sa skapani 6toto az znam 4e sa nai-skapani skapani sa be znam go 4e sa skapani
Daa-Asis moje da rasbira ot 4alga, no ot investicii i banki ne.Tova sasega e bankata s nai goljama pe4alba sa minalata godina , a i drugite pokasateli sa dobri.Isob6to Avstriicite ne sa slepi.
Pravilno si izbral imeto Asis- i posata i razsujdenijata ti sa 4algadjiiski.Kakva stana tja- Skapanite avstriici ni6to ne snajat i sljapo kupuvat akcii, a velikija Asis znae vsi4ko sa koftito banka RXB.Da se 4udi 4ovek kak takiva finansovi genii sa o6te v sjanka.
... добре де ... и така да е ... но сметнете ако Банк Аустрия е купила варанти на 2.50 (а Банк Аустрия не е коя да е банка) при печалба 1 млн лева, дори без да отчитате другите показатели като капиталова адекватност и прочее ... колко трябва да е цената на акциите при 3 млн печалба ... според мен към 7.50 ... да оставим че за две седмици вдигнаха собствения си капитал с някакви си 20-30 млн и то след сделката с Банк Аустрия ...
... моля, моля ... не съм служител на ДЗИ Банк и нямам нищо общо с Банк Аустрия ... верно че имам малко акции и затова се опитвам да следя какво става с ДЗИ Банк ... но те са толкова малко, че се равняват на 1/2 от месечната ми заплата ... истината е че банката ме кефи защото има потенциал и не само със собствената си картова система и взаимоотношенията които има с VISA и MASTER CARD ... в България няма друга банка която за последните няколко години да регистрира такъв ръст на печалбата си ... не е без значение съчетанието което предлагат със застраховки и всичко там от БФГ ДЗИ ... ако цената падне до 2.50 бих си купил и още акции на банката ... но се съмнявам някой хора от този форум да могат да свалят цената толкова, просто защото никой не го чете :-)
... рекламират много ... раздават кредити ... ами да - след като капиталовата им адекватност е над 2 пъти над изискуемата от БНБ 12 % ... какво да правят ...
... вземете Булбанк ... за миналата година печалбата им е с няколко милиона лева по-малка от предходната ... а спор няма че тя е водеща в банковата система в България ...
Ne -imam mnogo po seriozen pogled vurhu bankata otkolkoto ako rabotia v neia Ama vie ste mnogo malki i nishtojni za da go spodeliam.Vse pak na men ne mi puka-prosto kazvam kak stoiat neshtata.Znaia che imate akcii, skupi akcii i iskate visoka cena i se samonaduhvate no ot tova polza niama.Az moite akcii gi prodadoh na high-a moje bi na vas?!?!?)))
g-n Nikolov moje da e sushtiat g-n Nikolov ot RZB Wien
v zentralata na RZB Wien rabotqt dosta bulgari ot sravnitelno dulgo vreme, koito imat nai-qsna predstava, kakvo e razvitieto na bankata-maika
Коментар