IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• RXB Виена

оферти на В.борса куп. 1,56 прод 1,73!

май нещо се мъти
    Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• RXB Виена

Kapman

Коментар

• RXB Виена

... абе кой купува толко яко ДЗИ Банк ...

Коментар

• RXB Виена

Ha- Ha Ha. Sega da ne vseme Nina Nikolina da kaje , 4e DZI e skapano- togava di6aneto trjabva da se prenese v kosmosa.

Коментар

• RXB Виена

Isvinjava m se sa gre6kata - da Duha....

Коментар

• RXB Виена

Mnogo pra6no stana- po dobre Asis da di6a pod voda.

Коментар

• RXB Виена

kvo mi e zor za taia skapana banka i za avstriicite ne mi e zor az znam 4e i avstriicite sa skapani, nali Azis

Коментар

• RXB Виена

i az znam 4e rxb e skapana a ccb e o6te po-skapana, za FIBANK sam 100 % siguren 4e e nai-skapana i drugite sa ot skapani po-skapani i ne mi kazvaite 4e ne sa skapani 6toto az znam 4e sa nai-skapani skapani sa be znam go 4e sa skapani

Коментар

• RXB Виена

Daa-Asis moje da rasbira ot 4alga, no ot investicii i banki ne.Tova sasega e bankata s nai goljama pe4alba sa minalata godina , a i drugite pokasateli sa dobri.Isob6to Avstriicite ne sa slepi.

Коментар

• RXB Виена

Pravilno si izbral imeto Asis- i posata i razsujdenijata ti sa 4algadjiiski.Kakva stana tja- Skapanite avstriici ni6to ne snajat i sljapo kupuvat akcii, a velikija Asis znae vsi4ko sa koftito banka RXB.Da se 4udi 4ovek kak takiva finansovi genii sa o6te v sjanka.

Коментар

• RXB Виена

... добре де ... и така да е ... но сметнете ако Банк Аустрия е купила варанти на 2.50 (а Банк Аустрия не е коя да е банка) при печалба 1 млн лева, дори без да отчитате другите показатели като капиталова адекватност и прочее ... колко трябва да е цената на акциите при 3 млн печалба ... според мен към 7.50 ... да оставим че за две седмици вдигнаха собствения си капитал с някакви си 20-30 млн и то след сделката с Банк Аустрия ...

Коментар

• RXB Виена

ne DZi a RZB!
                          sorry! prosto e suvpadenie na familnite imena!

Коментар

• RXB Виена

... моля, моля ... не съм служител на ДЗИ Банк и нямам нищо общо с Банк Аустрия ... верно че имам малко акции и затова се опитвам да следя какво става с ДЗИ Банк ... но те са толкова малко, че се равняват на 1/2 от месечната ми заплата ... истината е че банката ме кефи защото има потенциал и не само със собствената си картова система и взаимоотношенията които има с VISA и MASTER CARD ... в България няма друга банка която за последните няколко години да регистрира такъв ръст на печалбата си ... не е без значение съчетанието което предлагат със застраховки и всичко там от БФГ ДЗИ ... ако цената падне до 2.50 бих си купил и още акции на банката ... но се съмнявам някой хора от този форум да могат да свалят цената толкова, просто защото никой не го чете :-)
                            ... рекламират много ... раздават кредити ... ами да - след като капиталовата им адекватност е над 2 пъти над изискуемата от БНБ 12 % ... какво да правят ...
                            ... вземете Булбанк ... за миналата година печалбата им е с няколко милиона лева по-малка от предходната ... а спор няма че тя е водеща в банковата система в България ...

Коментар

• RXB Виена

Ne -imam mnogo po seriozen pogled vurhu bankata otkolkoto ako rabotia v neia Ama vie ste mnogo malki i nishtojni za da go spodeliam.Vse pak na men ne mi puka-prosto kazvam kak stoiat neshtata.Znaia che imate akcii, skupi akcii i iskate visoka cena i se samonaduhvate no ot tova polza niama.Az moite akcii gi prodadoh na high-a moje bi na vas?!?!?)))

Коментар

• RXB Виена

g-n Nikolov moje da e sushtiat g-n Nikolov ot RZB Wien
                                v zentralata na RZB Wien rabotqt dosta bulgari ot sravnitelno dulgo vreme, koito imat nai-qsna predstava, kakvo e razvitieto na bankata-maika

Коментар

Working...
                                X