IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парахoдство БРП (5BR / BRP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • За нищо, човече!
    Мерси за опита да помогнеш!

    Коментар


    • Да, възможно е да бъркам! Извинявам се за което!

      Коментар


      • Бъркаш. Новината е за Български Морски Флот! Това е Българско речно плаване, което е 99.14% собственост на Химимпорт.
        Те бяха обявили че ще правят увеличение на капитала и увеличаване на фрии флота до 25%.

        Коментар


        • Здравко, излезе новина - не помня точно къде я мярнах, че е взето решение ли, че се очаква да се вземе ли, че няма да продават дяла чрез БФБ. Не съм точен, за което се извинявам, но това е новината.

          Коментар


          • От какво е обусловено движението тук. Имам предвид, кой продава толкова обилно. Досега никога не е имало продавачи. Да не би ТИМ да са започнали да увеличават фрии флота. Ако е това, бурни аплаузи по техен адрес!

            Коментар


            • Димана Ранкова, заместник-председател на КФН, ръководещ управление “Надзор на инвестиционната дейност”, одобри представения от ПБРП АД – Русе договор за преобразуване на дружеството, съобщиха от КФН.

              Комисията одобрява и докладите на Управителния съвет на приемащото дружество, доклад на управителя на вливащото се дружество и докладите на назначените независими проверители.

              Извънредното ОСА на БРП, което ще се проведе на 8 декември, ще гласува преобразуване на дружеството чрез вливане на Химимпорт Бимас ЕООД-София в БРП.

              Вливането ще се извърши при условията на универсално правоприемство, като активите, пасивите и имуществените права и задължения на Химимпорт Бимас ЕООД се поемат от Параходство Българско речно плаване АД, в съответствие с договора за вливане.

              На събранието също ще се гласува решение за увеличаване на капитала на дружеството от 895 404 лв. на 1 158 347 лв., чрез издаване на нови 262 943 броя поименни безналични акции с номинална стойност от 1 лев.

              Новите акции се издават в резултат на извършващата се замяна на дружествени дялове от преобразуващото се дружество Химимпорт Бимас ЕООД-София за акции от капитала на приемащото дружество Параходство Българско речно плаване АД-Русе, като всички се придобиват от Българска корабна компания ЕООД, което е едноличен собственик на капитала на Химимпорт Бимас ЕООД.

              Предвиденото в договора съотношение на замяна на дяловете на вливащото се дружество срещу акции на приемащото дружество 1 към 10,01 (1 дял срещу 10.01 акции).

              Химимпорт АД чрез Българска корабна компания и чрез други дъщерни дружества е собственик на 99,13% от капитала на Параходство Българско речно плаване АД.

              Химимпорт Бимас ООД е с предмет на дейност производство и търговия с горива, петролни, нефтохимически, химически и други продукти. Капиталът на дружеството е 1,313 млн. лв., като едноличен собственик е Химимпорт АД.

              Бъдещите планове за развитие на дружеството включват изграждането на пристанищен терминал върху притежавани от Химимпорт Бимас терени.

              Коментар


              • Параходство Българско речно плаване

                Marin, те 30% от Параходство Българско речно плаване (БРП)отдавна ги продадоха срещу КИ. Сега продават останалите 70% срещу пари. :-)

                А ние очакваме 30% от Параходство Българско морско плаване (БМФ) да ги пуснат срещу КИ. Има още надажда, че това ще стане този мандат. Просто трябва да го гласуват по следващата седмица. Като това стане, ще даде и един последен тласък на БФБ нали всички чакаме SOFIX над 1000. Няма да има по-добра предизборна реклама за НДСВ от тази :-).

                Коментар


                • Параходство Българско речно плаване

                  маринчо ,какви компенсаторки , какво BRP, какво общо има м/у тях ? продай си компенсаторчетата , купи си нещо за хапване и не се занимавай с играчките на големите !

                  Коментар


                  • Параходство Българско речно плаване

                    http://www.investor.bg/News/BG/ViewNews.asp?ID=19504

                    Коментар


                    • Параходство Българско речно плаване

                      Тиа от топливо ще излезе да имат от парите щото имат апетити да купуват и други дружества то приватизацията. Ще ги следя изкъсо!

                      Коментар


                      • Параходство Българско речно плаване

                        Параходство българско речно плаване АД (BRP) 15 Април 2005 14:09

                        4-ма кандидати продължават участие в конкурса за продажба на 70% от капитала на "Параходство Българско речно плаване" АД, Русе

                        Агенцията за приватизация издаде сертификат за допускане на 4 фирми, участващи в конкурса за продажбата на 70% от капитала на “Параходство Българско речно плаване” АД, Русе. Това са:

                        1."Каолин" АД, Сеново
                        2."Химимпорт" АД, София
                        3."Топливо" АД, София
                        4.Булком ЛТД, Лимасол, Кипър

                        Masped Rt., Hungary не беше сертифицирана, тъй като компанията не доказа, че отговаря на предварителните изисквания за финансов инвеститор.

                        Допуснатите кандидати ще могат да продължат в конкурсната процедура. Те имат право да закупят информационен меморандум и да подадат предварителни оферти.

                        Коментар


                        • Параходство Българско речно плаване

                          Оф запазих си компенсаторките дето ми останаха от БТК за да играя с тях за БРП и не ги продадох когато бяха високи, а сега падат на 60, ама на последак маи няма да играя за него, щото мноо зле ми изглежда положението, дано само да се дигнат компенсаторките около приватизацията му поне да имам някъф кяр, ама кат знам, че комунистите ще го продават, маи вече съм на загуба.

                          Коментар


                          • Параходство Българско речно плаване

                            Какво да ти кажем за БРП. Това ще бъде дружество с free float ~ 0%. Така че няма да търгуваме с него на борсата. И не вярвам да останат повече от двама кандидати за това параходство с много, много остарели кораби. Освен Каолин другите вероятно ще се откажат.

                            Коментар


                            • Параходство Българско речно плаване

                              Кажете нещо за самото БРП...
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                              Коментар


                              • Параходство Българско речно плаване

                                Булком е дружество собственост на Пламен Дионисиев -брат на Борислав Дионисиев

                                Коментар

                                Working...
                                X