Да бе голямо висене падна. EUBG по късно беше увеличението а утре ще ги получим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парахoдство БРП (5BR / BRP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя)ама....Инвестор) верно това вече се коментира дори и в тази тема, май от Зарко, дето в предишния си живот вероятно е бил капитан някъде из моретата
))
Съни, сериозно (!), един въпрос от предишният ми живот: защо според теб кафявите отблясъци в бистрата вода се отразяват по специален начин в малките кафяви песъчинки по брега?..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
ама....Инвестор) верно това вече се коментира дори и в тази тема, май от Зарко, дето в предишния си живот вероятно е бил капитан някъде из моретата
))
Сериозно, дори и да стане плавателен канал големият Дунав, от това няма да пострада дейността нито на БРП-то, нито на плавателната функция, която е имал досега...
Ще е тъжно само за ....природата - пак ще "крадем" от нея...
...такива работи ми хрумват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Investorrrhttp://www.dnes.bg/article.php?id=38945
Горното е за някои, които се правеха на разбирачи в тази тема преди известно време
Нали знаеш кой печели от анонимни статии, които търсят сензацията и големите тиражи. По тая тема се говори от десетилетия и в статията не се казва нищо ново, въпреки, че е с днешна дата...Има теми, които се вадят периодично от прахта, поизтупват се - и носят някоя пара (колкото да не умре от глад) на своя "създател"...
Те, Големите, са се стиснали - само 4-5 шлюза не искат да направят, защото са им скъпи, камо ли цялата река - в плавателен канал да превърнат. За това се изисква много, многооо - особено за Румънския участък, но не само...
Не съм такъв разбирач, но в близките 100 години - Дунав - като плавателен канал - не го виждам...
Може и да греша - ще поживеем и ще се уверим!..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
http://www.dnes.bg/article.php?id=38945
Горното е за някои, които се правеха на разбирачи в тази тема преди известно време
Коментар
-
Най-малко шест наши и чужди компании ще наддават в конкурса за концесионирането на пристанище Лом. Според източници на вестника оча*ква се следващата седмица окончателно да бъде готова тръжната документация, след което ще се обяви самата процедура. Конкурсите за пристанищата Лом и Видин-север ще стартират едновременно. Анализите на експерти сочат, че първоначалното концесионно възнаграждение за държавата в търга за пристанище Лом ще достигне 33 млн. EUR, което е най-високата стойност за отдаването на концесия на дунавски порт.
Източник: Пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от LUbomirdzarco извинявай за по долу писаното.Но истината е,че БРП наистина търпи загуби от ниското ниво.Вече седем месеца нивото е много по ниско от нормалното.Добре си запознат с географията на Дунава и си мисля.че си кадър на БРП.А според мен акциите на БРП ще растат,защото предстои голямо строителство на съдове.
[/code]
LUbomird, не съм обиден по никакъв начин, но за твое успокоение, всичко е ОК!
Сега, по важния за мен въпрос: вече ставате двама, които твърдите, че съм свързан с БРП или съм бил свързан с него (с БРП). Аз твърдя обратното! И съм сигурен, че казвам истината! Ако се навиеш, и ти можеш да спечелиш от твоето твърдение (че съм кадър на БРП).
По същество: сключваме облога веднага, като залагаме минимум 20К EUR. Печели тоя, чието твърдение се окаже вярно!
Аз твърдя че никога преди-, както и в момента - също - не съм "кадър на БРП" (както се изразяваш ти). Ако желаеш, мога да поема и ангажимент, и в бъдеще да не ставам такъв кадър... (залогът си струва, особено, ако решиш да вдигнеш мизата).
LUbomird, кептън, защо някои хора не могат да си обяснят, че на този свят всичко може да бъде научено при съответно желание... дори (!!!) и част от терминологията от вашата област може да се хване - не мислиш ли, че при такава дискусия, тук вече има достатъчно знаещи, но не всичко, а само някои понятия, НО ТОВА НЯМА ОБЩО С ЦЕНАТА НА АКЦИЯТА...
Успех! Това са мои неангажиращи мисли, които не са обидни за никого. Уважавам професията ВИ! Тя е една от стойностните, достойни за уважение, професии!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар