Някой има ли идея защо изчезнаха котировките за акциите на GAMZA в COBOS?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Северкооп Гъмза Холдинг АД (6S4 / GAMZA)
Collapse
X
-
Здравко прав си абсолютно аз се изнизах на близо около тройкатаВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
Приятелю, не знам на какво се гради оптимизма ти?!
Троен спад в печалбата. Спад в приходите. Разпродажба на водещите предприятия в портфейла - Унипак, Слънчо...
Признавам, има и добри страни - цената е относително ниска (особено на фона на всеобщия ръст - и по специално на холдингите); дивидентната политика заслужава адмирации. Но до там?!
Все пак успехи!
Коментар
-
ПОЯСНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ КЪМ МЕЖДИНЕН ФИНАНСОВ ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОДА, ЗАВЪРШВАЩ НА 30.09.2006 г.
.....
Към 26.09.2006 „Рейнхам – България” ЕООД с 13,17% от акциите е единствения акционер притежаващ над 5% от капитала на дружеството.
Междинният отчет е одобрен на 04 октомври 2006 г.
....
Where is TIM
имат само 4 служители на трудов договор???Винаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
Холдинга е в златната среда , естетсвено че има по-добри холдинги , но има и много по-лоши
Имат стабилна дивидентна политика, акциите реално са подценени така че е добър за вход.
Проблема е че мениджмънта нтрябва да е малко по-рисково ориентиран, няма логика толкова много пари да държиш в кеш , чията доходност е много ниска. Ако се появи и някоя добра новина ще го изстреля.
п.п. И аз съм чувал че ТИМ дърпат там вече конците, както и на Лозаро винарска кооперация Гъмза-Сухиндол която беше главния учредител на фонда.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZСамо не забравяйте факта , че все пак този холдинг е собственност и под командването на ТИМ и каквото кажат те това ще стане.
Според мен скоро ще видим нива за които даже не сме мечтали.
Успех на всички
Защото аз никъде не съм виждал нещо написано по темата!
Коментар
-
Според мен, проблема с постоянната подцененост на Гъмзата си има две основни психологически причини. Едната от тях е името а именно КООП всеки помни РПКтата и други подобни соц кооперациики който бързо улетяха след появата на пазарната икономика. второто е че още при оноваването като приватизационен фонд в дружеството бъкаше от рояк имена на комсомолски активисти. третото си е чисто мениджърско...просто шефовете на холдинга не показват на пазара големи амбиции, управляват 3-4 малки дружества без особен потенциал, държат много кеш който да им гарантира "заплатките" и раздават що годе редовен и приличен дивидент за да не мрънкат по големите им акционери (с пакети от по 0,5-3%)Винаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от БикСпоко, и тук ще се получи сходна ситуация с DOVUHL, само че още не му е дошло времето...
P.S. Притежавам акции от GAMZA.
dokato mu doyde vremeto, drugi pozicii 6te se popukat ot 3 cifreni rustove v procenti. ti si 4akay gamzta.
to dobre 4e ima i takiva kato teb, 4e da se hranim i nie
P.S. ostani si s pritejavanite akcii
Коментар
Коментар